principala

Rămas singur după ce fiicele sale au plecat peste mări şi ţări, Emil Gabor a intrat, de curând, într-o depresie cruntă. CANCAN.ro a reuşit să afle de ce este atat de supărat tatăl Monicăi şi al Ramonei, dar şi să stea de vorbă cu el.

 

Au trecut mulţi ani de când tatăl surorilor Gabor şi-a pierdut familia, de vină fiind faptul că bea zilnic alcool, în cantităţi considerabile. Atunci când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu s-a sfiit să îşi prezinte mama şi surorile, dar a făcut tot posibilul pentru ca tatăl său să rămână necunoscut publicului larg, mai ales că acesta s-a opus vehement ca fiica lui mijlocie să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. De altfel, Monica a ţinut legatura foarte puţin cu tatăl său, despre care nu avea cuvinte tocmai de laudă. Însă, totul s-a schimbat în clipa în care mama ei, Veronica Bulai, s-a stins din viaţă.

Monica a uitat de tot de tatăl ei
Monica a uitat de tot de tatăl ei

În 2014, femeia se afla în pelerinaj, atunci când o piatră i-a căzut în cap şi a ucis-o pe loc. Cele trei fete au participat la funeraliile mamei lor, iar dupa aceea, au început să aibă o relaţie mult mai apropiată cu tatăl lor.

 

 

Monica nu si-a mai sunat tatal de doua luni!


Mai mult, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a reuşit să îşi convingă tatăl să renunţe la băutură, i-a trimis mereu bani şi a avut grijă ca Emil Gabor să îşi trateze problemele serioase de sănătate.

Însă, în ultimele două luni, bărbatul nu mai ştie mare lucru de fiicele sale, iar singurătatea, bătrâneţea şi boala l-au băgat în depresie: ”Ramona se mai interesează de el, atât. Cu Monica nu a mai vorbit de două luni, nu ştie nimic de ea. Plânge mereu că e singur, că nu are pe nimeni. Plânge mai rău ca un copil şi suferă. Vecinii mai merg la el, îl mai încurajează, dar degeaba. Singurătatea e cea mai grea boală din lume. Cu banii se descurcă, îi mai trimite Ramona”, ne-a mărturisit un apropiat al bărbatului.

Fosta doamna Columbeanu s-a impăcat cu tatăl său la înmormântarea mamei.
Fosta doamna Columbeanu s-a impăcat cu tatăl său la înmormântarea mamei.

CANCAN.ro a reuşit să stea de vorbă şi cu Emil Gabor. Cu o voce stinsă, bărbatul nu a vrut să stea prea mult de vorbă, confirmand, astfel, cele spuse de vecini:”Supărat, trist, nu vreau să vorbesc”. Deşi cele trei fiice i-au promis că îl vor lua la ele în vizită, până acum, tatal surorilor Gabor nu a primit o invitaţie oficială de la nici una dintre fete.Andreea Negoita

Citeste despre:monica gabor, monica gabor tata, emil gabor depresie


Share On Facebook