Surpriză la Pro TV! Smiley a făcut anunțul despre “Românii au Talent”

Publicat: 21/01/2019 | 13:24

”Românii au talent”, sezonul 9, este gata să înceapă! Cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, vor continua la show-ul cu cel mai mare impact la telespectatori, în ciuda unor speculații, în ultima perioadă. De altfel, ei anunță și multe surprise în al 9-lea sezon al reality-show-ului. Iar prima este înlocuirea Mihaelei Răducescu, plecată la ”Ferma”, cu Mihai Petre.

”Mai e foarte puțin până vom spune Românii au talent în sezonul #9suprem! Suntem nerăbdători să vedeți tot ce am trăit noi la preselecții, dar mai ales să simțiți bucuria unor concurenți fenomenali. În acest sezon, am fost surprinși de foarte multe ori de ambiția celor care au venit în fața juraților și în fața publicului și de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care și-au depășit limitele și care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai văzut până acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atât pe scenă, cât și la masa juriului”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.

La filmările pentru #9suprem, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au trăit sentimente de nedescris datorită celor care au reușit să-i uimească prin abilitățile lor fantastice, dar s-au implicat și activ în câteva dintre numerele de pe scenă, fiind însoțiți de Smiley și Pavel Bartoș.

Citește și...