helmut duckadam

Familia lui Helmuth Duckadam trece prin momente extrem de grele. Nora acestuia, mama a trei copii, a fost diagnosticata cu cancer, iar starea ei nu este deloc una buna. CANCAN.ro a aflat cum se simte Maria.

Necazurile se tin lant de Helmuth Duckadam. Ani la rand el a avut probleme grave de sanatate, a facut operatie dupa operatie si a vazut moartea cu ochii. Acum, starea lui s-a ameliorat, insa nu are voie sa faca efort, nu trebuie sub nicio forma sa se enerveze si trebuie sa tina un regim alimentar strict, daca doreste sa isi prelungeasca viata cat mai mult.

Maria este casatorita cu fiul lui Helmuth Duckadam
Maria este casatorita cu fiul lui Helmuth Duckadam

De asemenea, el a primit o renta viagera din partea Ministerului Sportului si Tineretului, pe langa salariul de la Steaua, asa ca fostul portar credea ca viata incepe sa ii zambeasca, in sfarsit. Insa, atunci cand se astepta mai putin, un alt necaz s-a abatut asupra familiei sale. Nora fostului mare fotbalist a fost diagnosticata cu cancer.

Tanara de 34 de ani este bolnava de cancer
Tanara de 34 de ani este bolnava de cancer

Se teme ca nu va putea sa invinga boala!


In varsta de 34 de ani, vestea a cazut ca un transnet asupra femeii, care traieste de luni bune cu teama in suflet ca ar putea sa moara. Maria este sotia fiului lui Duckadam, si mama a trei copii, de zece ani, sase si un an si jumatate. Tanara nu a mai pierdut deloc vremea si si-a cautat un medic care sa o ajute:”Pacat de ea, are doar 34 de ani. A stat mai mult prin spitale. Ar fi mai bine pentru ea sa se opereze in strainatate si sa faca tratament acolo, insa e dificil, pentru ca familia nu are atatia bani. S-a mobilizat multa lume pentru a incerca sa o ajute. Maria incearca sa fie puternica, dar este foarte speriata, nu vrea sa isi lase copilasii singuri pe lume, sa lase trei suflete mici orfane de mama”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.
Cei care doresc să o ajute pe Maria o pot face acest lucru donand bani in contul: DUCKADAM DIANA MARIA RO46RZBR0000060018075709 (lei) RO08RZBR0000060018075714 (euro) Cont Pay-pal :mihaela77oprea@yahoo.com – specificaţi "pentru Diana Maria "

Andreea Negoita

Citeste despre:helmuth duckadam, helmuth duckadam nora, helmuth duckadam nora cancer


Share On Facebook