ionut

Valentin Anghel, tatal baietelului ucis de caini, s-a ferit pana acum sa se pronunte public despre sirul de acuzatii pe care unii l-au adus bunicii pentru ca nu si-ar fi supravegheat indeaproape nepotii.
 

A trecut aproape o luna de la tragedia care a stat pe buzele a milioane de romani si care i-a impartit in doua tabere. Ionut Anghel (4 ani), a murit desfigurat de caini pe un teren viran de langa parc, dupa ce s-a pierdut de bunica si fratele lui mai mare.

Ultima inregistrare cu Ionut Anghel in viata este la ora 09:21
Ultima inregistrare cu Ionut Anghel in viata este la ora 09:21


Desi camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi micuti, cu doua ore inainte de tragedie, alergand departe de bunica, Aurica Anghel se apara si spune ca a fost mereu cu ochii pe copii, chiar daca nu se vede pe inregistrari.

tata ionut


Tatal micutilor, care a ajuns imediat la locul tragediei si si-a vazut copilul slutit de caini nu a mai fost in stare sa scoata niciun cuvant. Nici macar s-o intrebe pe mama lui ce s-a intamplat, cum a ajuns Ionut pana acolo? Lucrurile au fost clarificate ulterior acasa, insa, in tot acest timp, Valentin Anghel nu i-a facut niciun repros mamei sale, desi in afara au fost multi care au pus-o la zid pe batrana.

Ionut


Acum, la aproape o luna de zile de la tragedie, tatal lui Ionut vorbeste din nou despre acuzatiile recente aduse mamei sale.

bunica Ionut


“Am vazut tot felul de doamne care au iesit sa spuna ca bunica bea bere, fuma in acel moment. Nu este adevarat! Toate aceste declaratii se vor intoarce in favoarea bunicii, o sa vedeti. Vom merge in continuare la audieri pentru clarificari si vom continua sa mergem la psiholog, atat noi, cat si Andrei. Din punctul nostru de vedere exista un singur vinovat: cainele!”
, a declarat tatal lui Ionut pentru Cancan.ro.

(M.A)
 

Citeste despre:valentin anghel declaratie bunica aurica anghel caz ionut


Share On Facebook