“Tăticul vedetelor” s-a ruinat! Are datorii peste datorii și…

Autor:
Publicat: 01/12/2019 | 23:56

A fost celebru în showbiz-ul românesc, dar acum Radu Baron are datorii peste datorii. “Tăticul vedetelor” s-ar fi ruinat! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, procesele în care este implicat celebrul impresar.

Impresarul Radu Baron a pus bazele trupei „Haiducii”, care era formată din Cristi, Cătălin și Marian. Pe vremuri, în urmă cu 10-15 ani, Radu Baron era „tăticul” trupelor etno în showbiz-ul mioritic, iar ideea de a face o formație care să se numească „Haiducii” i-a aparținut. Însă… anumite probleme de natură financiară i-ar fi nemulțumit pe cei trei bărbați din formație.

Astfel, de mai multă vreme, Cristi și Cătălin au ales să își înființeze propria lor trupă – păstrând ceva din profilul inițial – pe nume „Haiducii lui 7 cai”, iar Marian a ales o carieră solo. Radu Baron, fostul lor impresar, a decis la un moment dat să meargă mai departe cu numele de „Haiducii”, dar cu alți membri. De aici au început și disputele pentru banii plătiți pentru a face noi și noi înscrieri la OSIM, din partea tuturor celor implicați, cu nume care aveau legătură cu „Haiducii”. (VEZI ȘI: CUM A ÎNCERCAT BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” SĂ-ȘI DISCREDITEZE FOSTA SOȚIE ÎN PROCESUL PENTRU CUSTODIA COPIILOR)

Radu Baron a pierdut un proces cu artistul Cristian Caloeanu

Radu Baron a pierdut, de curând, un proces cu artistul Cristian Caloeanu (ex-Haiducii), care este liderul noii trupe, ”Haiducii lui 7 cai”.

„Recent, Radu Baron a mai pierdut încă un proces cu artistul Cristian Caloeanu (ex-Haiducii), care acum este liderul noii trupe «Haiducii lui 7 cai». Radu Baron ar fi obligat, prin lege, să le plătească foștilor Haiduci vreo 1.000 de lei de fiecare și să își ceară scuze public pentru anumite afirmații defăimătoare la adresa lor. Și «Haiducii lui 7 cai» ar fi pierdut un proces cu Radu, dar sumele erau mai mici”, au declarat surse din anturajul lui Radu Baron pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.
Colac peste pupăză, Radu Baron trebuie să plătească alți aproximativ 7.000 de lei deoarece a pierdut procesul cu Asociația de Locatari a blocului în care stătea. La originea disputei din instanță ar fi fost anumite facturi neachitate. (CITEȘTE ȘI: „EX-UL” DELIEI VA DEVENI TĂTIC DUPĂ ANUL NOU! CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI MATTEO GRAVIDĂ ÎN LUNA A 8-A)
”Impresarul este, însă, la un pas de faliment. Acum a pierdut procesul cu Asociația de Locatari a blocului în care stătea, în Sectorul 3. Conform judecătorilor, Radu Baron trebuie să plătească aproximativ 7.000 lei (mai precis 6.799 lei), adică restanța și cheltuielile de judecată”, au declarat surse din anturajul lui Radu Baron pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Procese peste procese

Conform altor surse din anturajul său, se pare că Radu Baron nu a plătit de ceva vreme chiria magazinului lui de muzică RBA din zona Lipscani, drept pentru care ar fi pierdut și acel spațiu. Se pare că dosarele pe care le are impresarul sunt numeroase și se judecă în mai multe spețe, chiar dacă pe sume mai mici sau mai mari, fie cu firmele de la care a închiriat spații comerciale, fie cu foștii lui artiști.  (VEZI ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL DIN SPATELE FOTOGRAFIILOR CU ANAMARIA PRODAN CARE SE VIRALIZEAZĂ INSTANT)

”În primul rând, trebuie înţeles că artiştii şi cei care lucrează cu artiştii nu îşi propun să îmbătrânească pe un teanc de bani. Câştigăm mult, cheltuim mult, dar cel mai mare câştig al nostru este viaţa frumoasă pe care o ducem. Poţi fi o casă de discuri care încasează un milion de euro din vânzări, dar CD-urile respective sunt produse în altă ţară pentru artişti străini, caz în care îţi revine un comision de circa 5-10%; sau poţi vinde de 200.000 de euro, produse realizate de casa ta de discuri, şi profitul rămâne la tine. Noi comercializăm ceea ce manageriem şi producem, şi în acest fel cifra de afaceri şi profitul nu sunt cifre foarte diferite”, mărturisea Radu Baron în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)