Teja se răzbună pe FCSB, iar Petrea dă vina pe jucători după înfrângerea cu Voluntari!

Publicat: 12/09/2020 | 23:09
Teja se răzbună pe FCSB, iar Petrea dă vina pe jucători după înfrângerea cu Voluntari!

Voluntari a câștigat cu 2-1 disputa cu FCSB de sâmbătă seara, provocând prima înfrângere din acest sezon a tandemului Toni Petrea – Thomas Neubert.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Voluntari a reușit surpriza etapei a 3-a în Liga 1, câștigând în fața celor de la FCSB, pe care i-a și depășit în clasament. În prima repriză „roș-albaștrii” au făcut un meci slab și nu și-au creat ocazii mari de gol, iar ilfovenii au punctat pe contraatac, în minutul 29. Sebastian Mailat a profitat de pasă excelentă a lui Ion Gheorghe și a făcut 1-0. Deși FCSB a forțat egalarea în repriză secundă, tot Voluntari a marcat prima. Ricardinho a făcut 2-0 în minutul 65, iar Dennis Man a redus din diferență pe final. Scor final 2-1 pentru Voluntari, iar presiunea începe să se simtă și pe umerii lui Toni Petrea.

„Nu am făcut o primă repriză așa cum ne-am dorit. Am intrat prost în joc! Poate și starea gazonului ne-a dezavantajat în atac, dar nu e o scuză! În repriza a două am jucat mai bine și am pus presiune, dar am luat gol din fază fixă, deși am antrenat asta. Dar se pare că am antrenat degeaba. S-a făcut 2-0 și asta le-a turnat plumb în ghete jucătorilor. Am marcat și am pus presiune, dar am marcat doar un gol, deși am avut mai multe ocazii. I-am atenționat pe jucători înainte de meci și l-am zis să fie atenți la fazele fixe, pentru că cei de la FC Voluntari sunt foarte buni. Trebuie să ne refacem pentru meciul din Europa League.” a declarat antrenorul FCSB-ului, imediat după partidă.

„Am pierdut acest meci pe mâna noastră. Eu zic că trebuia să intrăm mai concentrați şi să câștigam. Am pornit cu prima şansă şi am crezut că jocul e câştigat de la început. Trebuie să ne mobilizăm. Sper că ăsta să fie un semnal de alarmă şi să câştigăm mereu. Fiecare meci e decisiv. Dacă nu câștigăm, vin criticile. Trebuie să fim mai uniți și să tratăm fiecare meci că pe o finală”, a declarat și Moruţan, pasator la golul lui Man.