Thalia a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat în locuința sa! Care este starea ei de sănătate

Publicat: 24/10/2018 | 07:58

Thalia și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe o rețea de socializare că nu se simte deloc bine în ultima perioadă. Cântăreața a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat acasă. Medicii i-au spus că tensiunea sa arterială este foarte scăzută, scrie ele.ro.

Thalia a trecut prin momente dramatice în urmă cu câțiva ani, când s-a confruntat cu boală Lyme, în 2008. Artistq a contractat această boală după ce a fost mușcată de o căpușă, care purta bacteria „Borrelia Burgdorferi”, care afectează sistemul imunitar, pielea și sistemul nervos. Thalia a fost nevoită atunci să se retragă din lumina reflectoarelor pentru câțiva ani.

THALIA a rămas aproape goală pe scenă

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din lume a avut, recent, parte de un moment cât se poate de jenant, chiar în timpul unui concert pe care îl susţinea.

Concret, cântăreaţa de origine mexicană Thalia s-a trezit că în timpul unui concert din Miami a rămas aproape dezbrăcată pe scenă, iar momentul a fost surprins de către fani şi a devenit viral după ce unul dintre ei a postat filmuleţul pe Internet. Mai exact, Thaliei i s-a desfăcut complet fermoarul rochiei, imediat după ce a decis să se arunce pe braţele celor din public.

Imediat după clipele jenante, Thalia a trebuit să le ceară disperată ajutorul fanilor ei. Chiar dacă un bărbat a urcat rapid pe scenă când a înţeles că artista e neajutorată şi a încercat să îi repare acesteia fermoarul, totul a fost în zadar.