Toată lumea îl știe pe Nea Mărin, dar puțini sunt cei care știu cum arată Mărioara, soția lui

Autor: A.N.
Publicat: 09/10/2019 | 20:21

Toată lumea îl știe pe Nea Mărin, dar puțini sunt cei care știu cum arată soția lui.

Nea Mărin este unul dintre cei mai efervescenți artiști de pe scena showbizului românesc. Deși este o persoană foarte deschisă și mereu pusă pe șotii, nea Mărin a păstrat o anumită discreție atunci când a venit vorba despre familia lui. Artistul și-a unit destinul cu aleasa inimii sale în urmă cu patru decenii, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

”Spaima vedetelor” este extrem de sensibil atunci când vine vorba despre femeia care i-a stat alături atâția ani. Recent, nea Mărin a publicat o fotografie alături de Mărioara și cei doi nepoți ai săi, iar fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DATORIA DE 30.000 DE EURO DE LA NEA MĂRIN! LIVIU VÂRCIU A RECUNOSCUT AZI TOT)

Nea Mărin, alături de soția lui și cei doi nepoți ai săi

Cum se menține în formă Nea Mărin

Toate vedetele care au fost invitate în emisiunea lui Nea Mărin recunosc că e foarte dificil să ții pasul cu el. Se pare că pasiunea sa pentru dans și viața sportivă pe care o duce în continuare, combinate cu o alimentație sănătoasă și o familie frumoasă reprezintă modalitatea prin care Nea Mărin reușește să le țină piept chiar și celor care au pe jumătate vârsta lui. (VEZI ȘI: ANDRA ȘI FIICA LUI NEA MARIN, COLABORARE DE EXCEPȚIE. CE CREDE LARISA DESPRE ARTISTĂ: „E UN OM ALĂTURI DE CARE TE SIMȚI PARTE DIN FAMILIE!”)

“Eu în fiecare zi merg câte 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe săptămână am cursuri de dans unde fac mișcare câteva ore bune. Îmi place foarte mult ca mâncarea să fie naturală, pe cât se poate de la curte. Acum, la filmările pentru ”Poftiți la Nea Mărin” de la Mangalia pot spune că am mâncat numai bio. Totul din curțile oamenilor”, mărturisea Nea Mărin, în urmă cu ceva timp.

Se pare că și nepoții săi îl ajută să se mențină în formă, cea mai mare bucurie a lui Nea Mărin fiind timpul petrecut cu ei.

“Cel mai tare mă relaxeză timpul pe care îl petrec cu nepoții mei. Îi duc la înot, la călărie, peste tot”, mai spunea Nea Mărin.

Citește și...