Cristi

De cateva saptamani, toata Romania se intreaba cine este Cristi, personajul din viralul care a isterizat o tara intreaga. CANCAN.ro are primele imagini cu cel mai cautat barbat.

Barbatul vanat de toata presa a fost gasit de CANCAN.ro, site-ul nr.1 din Romania, in aceasta dimineata, la ora zece, chiar in satul lui natal, Brosteni, judetul Mehedinti.

Cristi si doi dintre copiii sai
Cristi si doi dintre copiii sai

Daca pana acum a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii, ei bine, in urma cu putin timp, CANCAN.ro, site-ul citit de jumatate de milion de oameni, a reusit sa realizeze primele imagini cu Cristi si cu familia lui.

Cristi s-a reintors la locul faptei
Cristi s-a reintors la locul faptei

In videoclipul care a devenit viral zilele trecute, un barbat pe nume Gheorghe este "atacat" de un caine si il striga ca din gura de sarpe pe stapan: "Cristi, ba, Cristi". Un lucru care a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor este faptul ca barbatul nu a vrut sa renunte o clipa la tigara din mana.

Vedeti imagini mult mai multe in aceasta noapte, la 00.00, in exclusivitate pe www.cancan.ro (site-ul nr 1 al Romaniei) si tot atunci ascultati un mega-interviu cu Cristi! Intreaga poveste, precum si drama lui Flafi, cainele mort al lui Cristi, in super-exclusivitate pe CANCAN.RO!

Bogdan Galca/ Livia Lixandru

Citeste despre:cristi, cristi bah cristi, cristi gasit cancan.ro


Share On Facebook