antonia
Antonia si Vincenzo s-au casatorit in urma cu un an

Pareau cuplul perfect, dar se pare ca in spatele acestei imagini se ascundeau multe probleme. Cel putin asta sustin apropiatii, care spun ca cei doi aveau discutii despre bani si despre faptul ca Antonia acorda prea mult timp carierei.

Nimic din comportamentul in public al Antoniei si al lui Vincezo din ultima perioada nu trada ruptura care s-a produs intre ei in urma cu trei saptamani. Cu toate acestea, dupa ce aseara CANCAN.ro a aruncat bomba anuntand in exclusivitate ca frumoasa cantareata si sotul sau s-au despartit, cei doi au confirmat. “Maya este principala noastra preocupare si vom alege intotdeauna ce este mai bine pentru noi si pentru familia noastra”, ne-a spus ieri Antonia.

In spatele despartirii care a socat intreaga lumea mondena din Romania nu se afla probleme legate de infidelitatile vreunuia dintre soti ci, potrivit apropiatilor, reprosurile continue pe care Vincenzo i le-a facut artistei, legate de faptul ca statea prea putin acasa si ca fetita lor isi doreste sa petreaca mai mult timp cu mamica ei.

Antonia si Vincenzo s-au departit in urma cu trei saptamani
Antonia si Vincenzo s-au departit in urma cu trei saptamani
Despartirea s-a produs in urma cu trei saptamani, moment in care Vincenzo si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Imediat, alaturi de Antonia a venit mama ei, Denise Iacobescu, care s-a mutat in casa, pentru a avea grija de nepotica sa, in varsta de doi anisori. In tot acest rastimp de trei saptamani, Vincenzo a trecut de mai multe ori pe la apartament pentru a-si imbratisa fiica. Ultima data a fost chiar luni seara, dupa ce in presa a explodat vestea despartirii.

Suparata ca el nu produce bani?

Desi pentru cei mai multi, vestea despartirii a venit ca un soc, apropiatii cuplului sustin ca se asteptau la un astfel de deznodamant. “Aveau probleme de mai mult timp, el era nemultumit ca ea e mereu plecata. Dar ea si-a vazut de contractele pe care le are pentru ca oricum e singura din casa care avea un venit. Am vazut ca oamenii isi inchipuie ca ea o intretinuta, dar nu-i deloc asa, tot ce a reusit pana acum, a facut pe propriile ei puteri. El nu castiga bani, tatal lui, Ciro, le plateste chiria la apartamentul de lux in care locuiesc in Bucuresti”, a spus o apropiata a cuplului, pentru CANCAN.ro.

Bunicul Antoniei: “Sper ca e doar un zvon!”

Vestea despartirii l-a lasat masca si pe bunicul Antoniei, Mihai Constantinescu. Tatal lui Denise a aflat de la reporterii CANCAN.ro ca nepoata sa s-a despartit de Vincenzo: “Nu am cunostinta de asa ceva, sper ca e doar un zvon”, ne-a declarat acesta.

Sabina Ivanica, Catalina David

Citeste despre:antonia iacobescu, vincenzo


Share On Facebook