Altceva cu Adrian Artene
Cu Daniel Buzdugan pe urmele Crăciunului, în căutarea lui Dumnezeu: ”Mi-ar fi plăcut să fiu preot!”
Home » Cancan » TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

De: Cristian Lisandru 25/07/2019 | 11:02

De-a lungul vremii, foarte multe vedete autohtone au fost prinse ”cu mâța-n sac”, cu toate că au încercat să ascundă anumite întâmplări, decizii, relații sau aventuri din viața lor. Timpul a confirmat informațiile inițiale, iar vedetele respective au fost obligate să-și ”revizuiască” atitudinea. Sau, cel puțin, așa au procedat unele dintre ele. Fie că a fost vorba despre o iubire care ar fi trebuit ținută la ”secret”, de o ruptură sentimentală ascunsă, cu disperare, de privirile și urechile curioșilor sau de o ”sarcină” prezentată, inițial, drept fantasmagorie mass-media, episoadele respective au rămas în istoria showbizului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  vă prezintă, astăzi, încă un TOP senzațional. Este vorba despre un TOP 10 al… vedetelor care au mințit și care, spre dezamăgirea lor – mai mult sau mai puțin mediatizată – au fost prinse cu minciuna. Ei sunt ”Pinocchio” din showbiz! (CITEȘTE ȘI: SÂNGELE VEDETELOR A DAT ÎN CLOCOT LA MARE! AU FOST FOTOGRAFIATE ÎN TIMP CE… IMAGINI DESTINATE EXCLUSIV ADULȚILOR!)

Viața privată a fost, este și va fi un subiect tabú. Nu numai pe plaiurile mioritice, ci oriunde în lume. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre vedete care și-ar dori ca nicio informație ”delicată” să nu ajungă în presă. Totuși, fanii sunt curioși. Își doresc informații despre preferații și preferatele lor, iar atunci când este vorba despre subiecte ”încinse” nu încape nicio îndoială că pofta de informație vine… ”mâncând”. Un divorț este un subiect care ține prima pagină zile și luni de-a rândul. O iubire abia înfiripată între două vedete aprinde imaginația, mai ales atunci când părțile implicate sunt, totuși, în relații cu alți parteneri.

Iar o sarcină apărută ”din senin” nu poate lăsa indiferent niciun fan, orice declarație contradictorie a vedetei respective stârnind, ca într-un adevărat lanț al slăbiciunilor, alte și alte ipoteze. Prinse cu minciuna, vedetele au fost nevoite, uneori, să recunoască totul, iar acest TOP prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este cel mai bun exemplu. (NU RATA: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

10. Alex Velea și Antonia. Amândoi căsătoriți atunci când s-au ”combinat”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu formidabil, din multe puncte de vedere, iar fanii sunt atenți la orice ”mișcare”. Atunci când s-au ”combinat”, Antonia era însă soția lui Vincenzo Castellano, iar Alex Velea era căsătorit cu Ana. Acesta din urmă a negat cu vehemență că s-a ”combinat” cu Antonia atunci când era căsătorit, însă adevărul a ieșit, până la urmă, la iveală. Alex Velea și Antonia s-au cunoscut la un studio de înregistrări, iar atunci a fost prima dată și-au strâns mâinile. Într-un interviu acordat, la un moment dat, Alex a rememorat ziua în care a întâlnit-o pe Antonia.

“A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a dezvăluit Alex Velea în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune de la Antena Stars. ”Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț.

La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea pentru  Viva! (VEZI ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

 

Alex Velea și Antonia

9. Jojo. Declara că nu este pregătită pentru o relație, dar…

Jojo a ținut să declare, surprinzând pe toată lumea, că nu se simte pregătită pentru o relație nouă. Nimeni nu știe de ce a dorit să facă o astfel de declarație, însă adevărul era altul.  Jojo era deja într-o relație cu Cristi Sandu.  Cert este că, la numai câteva zile după ce a acordat respectivul interviu, Jojo a fost fotografiată în compania lui Cristi, inclusiv acasă la el, semn că relația avea deja vechime. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Jojo

8. Rita Mureșan. O ”dietă” controversată

Rita Mureșan a făcut senzație atunci când a afișat o siluetă de adolescentă, după ce ajunsese să cântărească nu mai puțin de 100 de kilograme. Imediat după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme, fostul manechin a declarat că a slăbit cu… dietă, sport, dar și datorită „terapiei cu îngeri”, prin care și-a regăsit echilibrul interior.

Numai că s-a vehiculat o cu totul altă ipoteză: o operație de micșorare a stomacului! În presă a circulat informația conform căreia creatoarea de modă a apelat la această metodă radicală, disperată că nu poate slăbi. „Sunt persoane cărora le-a mărturisit că și-a făcut o astfel de intervenție și că acesta este motivul pentru care a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Acum mănâncă foarte puțin”, a declarat un apropiat al Ritei pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: TOP 50 CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANTONIA, BIANCA & ANDRA)

Rita Mureșan

7. Adriana Bahmuțeanu: “Nu mai vreau să discut despre fostul meu soț. Mortul de la groapă nu se mai întoarce!” Numai că…

Între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a existat o iubire cu… năbădăi. Certuri, separări, despărțiri, divorțuri, toate intens mediatizate. Dar și împăcările au făcut parte din acest scenariu sentimental. După ce s-au despărțit pentru a patra oară, Adriana Bahmuțeanu a părut/a dorit să fie tranșantă, spunând că ”mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Numai că, doar două luni mai târziu, cei doi s-au împăcat din nou. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, OANA ZĂVORANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

6. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ”Fără circ mediatic!” Dar…

La începutul lui 2013, Andreea și Ștefan și-au făcut publică decizia de a divorța. De dragul fetiței lor, cei doi au promis că nu vor transforma despărțirea într-un circ mediatic: “Nu vreau să ies la TV cu viața mea privată. Nu voi vorbi despre alte lucruri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre”.

Câteva luni mai târziu, după ce Andreea s-a afișat cu noul sau iubit, Bănică a simțit nevoia să facă un comentariu deloc pacifist: “Din momentul în care am divorțat, fosta mea soție e liberă să facă tot ce vrea, ca și mine, de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani și poziția neclară vis-a-vis de presupusa ei relație au trezit noi speculații. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relația dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar și pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, spunea Ștefan Bănică Jr.

Nici replica Zânei nu s-a lăsat mult așteptată, ea punctând în mai multe rânduri faptul că – după despărțirea de Ștefan – se simte, în sfârșit, fericită. Mai mult, a declarat și că fostul ei soț a fost… agresiv. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI MULATE APARIȚII ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

5. Gabriela Cristea. ”Singură și în pragul depresiei”. Adevărul era altul 🙂

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult după divorț, iar cei apropiați deveniseră, firește, foarte îngrijorați de faptul că vedeta era tot timpul singură. Chiar și ea a mărturisit că se afla în pragul depresiei din cauza… singurătății. În realitate, însă, lucrurile stăteau cu totul altfel. Gabriela Cristea era deja… cuplată cu Tavi, vocalistul trupei din emisiunea ei. (NU RATA: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Gabriela Cristea

4. Monica Gabor: “Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama și Băsescu, trebuie doar să vrea Traian Basescu”. Întâlnirea nu a avut loc

Monica Gabor a făcut, acum câțiva ani, o declarație spectaculoasă și surprinzătoare. Frumoasa vedetă a declarat că a fost pe punctul de ”aranja” o întâlnire între președintele american Barack Obama și Traian Băsescu. Nu sunt cunoscute circumstanțele în care Monica ar fi putut media o astfel de întâlnire ”la nivel înalt”, cert este că declarația sa nu a fost acoperită de… fapte. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Monica Gabor

3. Cristina Ich: „Sunt un copil care vă spune că va avea un copil”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia – în exclusivitate – că senzuala Cristina Ich va avea un copil. “Prințesa Instagramului ” a negat cu vehemență, atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, afirmând că totul este o minciună. Acum, Cristina Ich a postat o imagine în spațiul online, recunoscând că va avea un copil, mai exact un băiețel. Vedeta se află în a șasea lună de sarcină și a realizat un pictorial topless, cu burtica de gravidă la vedere.

Nici nu știu ce să scriu…..
Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: «Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită»!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1.000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: «Ich, nu mai ești singură!», deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singurătate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemănător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta ?) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de mii de ani aceleași.
Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine”, a scris Cristina Ich, recunoscând sarcina pe care o contestase. (VEZI ȘI AICI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

Cristina Ich

2. Iulia Vântur: “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni”

Iulia Vântur a negat, încă de când au apărut zvonurile, că între ea și celebrul Salman Khan ar exista ceva mai mult decât amiciție. De dragoste nici nu putea fi vorba, conform declarațiilor sale. “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni. Prieteni înseamnă prieteni, iubiți înseamnă altceva”, spunea ea. Numai că Iulia și Salman au fost văzuți, mai mereu, împreună, chiar în perioada în care ea nega eventuala relație. Presa i-a surprins de mai multe ori unul în apropierea celuilalt, ba chiar Salman a venit în România și a fost nedezlipit de… Iulia.

La jumătatea acestei luni, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România prezenta informația conform căreia Iulia Vântur – stabilită de șase ani în India – își petrece concediul în insula Bali, iar speculațiile pe seama relației dintre frumoasa Iulia și celebrul actor continuă. (NU RATA: TOP 40. ELE SUNT VEDETELE CU CEI MAI PROVOCATORI SÂNI NATURALI DIN ROMÂNIA!)

Iulia Vântur și Salman Khan

1. Bianca Drăgușanu: “Dacă a existat un avort, mă privește doar pe mine. Doar eu știu ce s-a întâmplat în viața mea”

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut că a făcut avort, insistând asupra vieții private și a faptului că numai ea poate ști ce s-a întîmplat și se întâmplă în viața ei. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a oferit cititorilor săi… fișele de externare ale Biancăi, dovadă clară că focoasa blondină a făcut întrerupere de sarcină la doar trei săptămâni după mediatizata nuntă cu Victor Slav. (NU RATA: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT MIHAELA RĂDULESCU, ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au văzut că au încins o horă lângă circuitul de Formula 1 :)
VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au...
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a...
SUV-uri japoneze și coreene ieftine și fiabile. Mașini SH ce nu costă mai mult de 4.000 de euro
SUV-uri japoneze și coreene ieftine și fiabile. Mașini SH ce nu costă mai mult de...
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Dieta anti-demență. Alimente care „hrănesc” creierul și previn declinul cognitiv
Dieta anti-demență. Alimente care „hrănesc” creierul și previn declinul cognitiv
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
Vladimir PUTIN, OFERTĂ pentru România: Vă rog să i-o transmiteți lui TRAIAN BĂSESCU
Vladimir PUTIN, OFERTĂ pentru România: Vă rog să i-o transmiteți lui TRAIAN BĂSESCU
Lumea creştină este în doliu! A murit cel mai iubit preot al Bisericii Ortodoxe Române!
Lumea creştină este în doliu! A murit cel mai iubit preot al Bisericii Ortodoxe Române!
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial găsește
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial...
Oana Lis s-a afișat cu un copil, după ce ea și Viorel au anunțat că vor adopta anul acesta
Oana Lis s-a afișat cu un copil, după ce ea și Viorel au anunțat că...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
FT: UE vrea o reacţie rapidă la sistemul subvenţiilor din SUA, iar disputele riscă să se amplifice
FT: UE vrea o reacţie rapidă la sistemul subvenţiilor din SUA, iar disputele riscă să...
CUTREMUR în cazul Caracal. GHEORGHE DINCĂ a recunoscut totul! Șocant cum au MURIT fetele de fapt
CUTREMUR în cazul Caracal. GHEORGHE DINCĂ a recunoscut totul! Șocant cum au MURIT fetele de...
Te îmbolnăvești și nu ai asigurare medicală! Care sunt serviciile de care ai parte
Te îmbolnăvești și nu ai asigurare medicală! Care sunt serviciile de care ai parte
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
A ajuns de nerecunoscut! A fost cea mai cunocută femeie din România, acum nimeni nu știe cine e
A ajuns de nerecunoscut! A fost cea mai cunocută femeie din România, acum nimeni nu...
Nicușor Dan anunță sprijin financiar pentru 2.500 de pacienţi bolnavi de cancer. Condițiile pentru a primi ajutorul de 5.850 lei
Nicușor Dan anunță sprijin financiar pentru 2.500 de pacienţi bolnavi de cancer. Condițiile pentru a...
Ella nu a mai apucat să-și vadă mama în viață! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus femeia
Ella nu a mai apucat să-și vadă mama în viață! Ultimele cuvinte pe care i...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Anunțați Poliția dacă îi cunoașteți! Autoritățile au cerut ajutorul populației
Anunțați Poliția dacă îi cunoașteți! Autoritățile au cerut ajutorul populației
Scandal după un proces judecat pe Zoom. E uluitor ce făcea judecătoarea!
Scandal după un proces judecat pe Zoom. E uluitor ce făcea judecătoarea!