Home » Cancan » TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

De: Cristian Lisandru 25/07/2019 | 11:02

De-a lungul vremii, foarte multe vedete autohtone au fost prinse ”cu mâța-n sac”, cu toate că au încercat să ascundă anumite întâmplări, decizii, relații sau aventuri din viața lor. Timpul a confirmat informațiile inițiale, iar vedetele respective au fost obligate să-și ”revizuiască” atitudinea. Sau, cel puțin, așa au procedat unele dintre ele. Fie că a fost vorba despre o iubire care ar fi trebuit ținută la ”secret”, de o ruptură sentimentală ascunsă, cu disperare, de privirile și urechile curioșilor sau de o ”sarcină” prezentată, inițial, drept fantasmagorie mass-media, episoadele respective au rămas în istoria showbizului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  vă prezintă, astăzi, încă un TOP senzațional. Este vorba despre un TOP 10 al… vedetelor care au mințit și care, spre dezamăgirea lor – mai mult sau mai puțin mediatizată – au fost prinse cu minciuna. Ei sunt ”Pinocchio” din showbiz! (CITEȘTE ȘI: SÂNGELE VEDETELOR A DAT ÎN CLOCOT LA MARE! AU FOST FOTOGRAFIATE ÎN TIMP CE… IMAGINI DESTINATE EXCLUSIV ADULȚILOR!)

Viața privată a fost, este și va fi un subiect tabú. Nu numai pe plaiurile mioritice, ci oriunde în lume. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre vedete care și-ar dori ca nicio informație ”delicată” să nu ajungă în presă. Totuși, fanii sunt curioși. Își doresc informații despre preferații și preferatele lor, iar atunci când este vorba despre subiecte ”încinse” nu încape nicio îndoială că pofta de informație vine… ”mâncând”. Un divorț este un subiect care ține prima pagină zile și luni de-a rândul. O iubire abia înfiripată între două vedete aprinde imaginația, mai ales atunci când părțile implicate sunt, totuși, în relații cu alți parteneri.

Iar o sarcină apărută ”din senin” nu poate lăsa indiferent niciun fan, orice declarație contradictorie a vedetei respective stârnind, ca într-un adevărat lanț al slăbiciunilor, alte și alte ipoteze. Prinse cu minciuna, vedetele au fost nevoite, uneori, să recunoască totul, iar acest TOP prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este cel mai bun exemplu. (NU RATA: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

10. Alex Velea și Antonia. Amândoi căsătoriți atunci când s-au ”combinat”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu formidabil, din multe puncte de vedere, iar fanii sunt atenți la orice ”mișcare”. Atunci când s-au ”combinat”, Antonia era însă soția lui Vincenzo Castellano, iar Alex Velea era căsătorit cu Ana. Acesta din urmă a negat cu vehemență că s-a ”combinat” cu Antonia atunci când era căsătorit, însă adevărul a ieșit, până la urmă, la iveală. Alex Velea și Antonia s-au cunoscut la un studio de înregistrări, iar atunci a fost prima dată și-au strâns mâinile. Într-un interviu acordat, la un moment dat, Alex a rememorat ziua în care a întâlnit-o pe Antonia.

“A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a dezvăluit Alex Velea în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune de la Antena Stars. ”Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț.

La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea pentru  Viva! (VEZI ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

 

Alex Velea și Antonia

9. Jojo. Declara că nu este pregătită pentru o relație, dar…

Jojo a ținut să declare, surprinzând pe toată lumea, că nu se simte pregătită pentru o relație nouă. Nimeni nu știe de ce a dorit să facă o astfel de declarație, însă adevărul era altul.  Jojo era deja într-o relație cu Cristi Sandu.  Cert este că, la numai câteva zile după ce a acordat respectivul interviu, Jojo a fost fotografiată în compania lui Cristi, inclusiv acasă la el, semn că relația avea deja vechime. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Jojo

8. Rita Mureșan. O ”dietă” controversată

Rita Mureșan a făcut senzație atunci când a afișat o siluetă de adolescentă, după ce ajunsese să cântărească nu mai puțin de 100 de kilograme. Imediat după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme, fostul manechin a declarat că a slăbit cu… dietă, sport, dar și datorită „terapiei cu îngeri”, prin care și-a regăsit echilibrul interior.

Numai că s-a vehiculat o cu totul altă ipoteză: o operație de micșorare a stomacului! În presă a circulat informația conform căreia creatoarea de modă a apelat la această metodă radicală, disperată că nu poate slăbi. „Sunt persoane cărora le-a mărturisit că și-a făcut o astfel de intervenție și că acesta este motivul pentru care a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Acum mănâncă foarte puțin”, a declarat un apropiat al Ritei pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: TOP 50 CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANTONIA, BIANCA & ANDRA)

Rita Mureșan

7. Adriana Bahmuțeanu: “Nu mai vreau să discut despre fostul meu soț. Mortul de la groapă nu se mai întoarce!” Numai că…

Între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a existat o iubire cu… năbădăi. Certuri, separări, despărțiri, divorțuri, toate intens mediatizate. Dar și împăcările au făcut parte din acest scenariu sentimental. După ce s-au despărțit pentru a patra oară, Adriana Bahmuțeanu a părut/a dorit să fie tranșantă, spunând că ”mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Numai că, doar două luni mai târziu, cei doi s-au împăcat din nou. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, OANA ZĂVORANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

6. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ”Fără circ mediatic!” Dar…

La începutul lui 2013, Andreea și Ștefan și-au făcut publică decizia de a divorța. De dragul fetiței lor, cei doi au promis că nu vor transforma despărțirea într-un circ mediatic: “Nu vreau să ies la TV cu viața mea privată. Nu voi vorbi despre alte lucruri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre”.

Câteva luni mai târziu, după ce Andreea s-a afișat cu noul sau iubit, Bănică a simțit nevoia să facă un comentariu deloc pacifist: “Din momentul în care am divorțat, fosta mea soție e liberă să facă tot ce vrea, ca și mine, de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani și poziția neclară vis-a-vis de presupusa ei relație au trezit noi speculații. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relația dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar și pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, spunea Ștefan Bănică Jr.

Nici replica Zânei nu s-a lăsat mult așteptată, ea punctând în mai multe rânduri faptul că – după despărțirea de Ștefan – se simte, în sfârșit, fericită. Mai mult, a declarat și că fostul ei soț a fost… agresiv. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI MULATE APARIȚII ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

5. Gabriela Cristea. ”Singură și în pragul depresiei”. Adevărul era altul 🙂

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult după divorț, iar cei apropiați deveniseră, firește, foarte îngrijorați de faptul că vedeta era tot timpul singură. Chiar și ea a mărturisit că se afla în pragul depresiei din cauza… singurătății. În realitate, însă, lucrurile stăteau cu totul altfel. Gabriela Cristea era deja… cuplată cu Tavi, vocalistul trupei din emisiunea ei. (NU RATA: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Gabriela Cristea

4. Monica Gabor: “Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama și Băsescu, trebuie doar să vrea Traian Basescu”. Întâlnirea nu a avut loc

Monica Gabor a făcut, acum câțiva ani, o declarație spectaculoasă și surprinzătoare. Frumoasa vedetă a declarat că a fost pe punctul de ”aranja” o întâlnire între președintele american Barack Obama și Traian Băsescu. Nu sunt cunoscute circumstanțele în care Monica ar fi putut media o astfel de întâlnire ”la nivel înalt”, cert este că declarația sa nu a fost acoperită de… fapte. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Monica Gabor

3. Cristina Ich: „Sunt un copil care vă spune că va avea un copil”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia – în exclusivitate – că senzuala Cristina Ich va avea un copil. “Prințesa Instagramului ” a negat cu vehemență, atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, afirmând că totul este o minciună. Acum, Cristina Ich a postat o imagine în spațiul online, recunoscând că va avea un copil, mai exact un băiețel. Vedeta se află în a șasea lună de sarcină și a realizat un pictorial topless, cu burtica de gravidă la vedere.

Nici nu știu ce să scriu…..
Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: «Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită»!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1.000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: «Ich, nu mai ești singură!», deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singurătate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemănător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta 😅) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de mii de ani aceleași.
Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine”, a scris Cristina Ich, recunoscând sarcina pe care o contestase. (VEZI ȘI AICI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

Cristina Ich

2. Iulia Vântur: “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni”

Iulia Vântur a negat, încă de când au apărut zvonurile, că între ea și celebrul Salman Khan ar exista ceva mai mult decât amiciție. De dragoste nici nu putea fi vorba, conform declarațiilor sale. “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni. Prieteni înseamnă prieteni, iubiți înseamnă altceva”, spunea ea. Numai că Iulia și Salman au fost văzuți, mai mereu, împreună, chiar în perioada în care ea nega eventuala relație. Presa i-a surprins de mai multe ori unul în apropierea celuilalt, ba chiar Salman a venit în România și a fost nedezlipit de… Iulia.

La jumătatea acestei luni, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România prezenta informația conform căreia Iulia Vântur – stabilită de șase ani în India – își petrece concediul în insula Bali, iar speculațiile pe seama relației dintre frumoasa Iulia și celebrul actor continuă. (NU RATA: TOP 40. ELE SUNT VEDETELE CU CEI MAI PROVOCATORI SÂNI NATURALI DIN ROMÂNIA!)

Iulia Vântur și Salman Khan

1. Bianca Drăgușanu: “Dacă a existat un avort, mă privește doar pe mine. Doar eu știu ce s-a întâmplat în viața mea”

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut că a făcut avort, insistând asupra vieții private și a faptului că numai ea poate ști ce s-a întîmplat și se întâmplă în viața ei. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a oferit cititorilor săi… fișele de externare ale Biancăi, dovadă clară că focoasa blondină a făcut întrerupere de sarcină la doar trei săptămâni după mediatizata nuntă cu Victor Slav. (NU RATA: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT MIHAELA RĂDULESCU, ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Nu e Germania, ci o comună din România! Iată cum a reușit un primar să transforme o localitate din cel mai sărac județ al Moldovei! Aici sunt condiții ca-n afară!
Nu e Germania, ci o comună din România! Iată cum a reușit un primar să...
Germania trimite o undă de șoc în toată Europa. Lovitură uriașă în plină pandemie
Germania trimite o undă de șoc în toată Europa. Lovitură uriașă în plină pandemie
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice și silicoane!
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice...
ŞOC! Handbalista româncă celebră, bătută şi violată cu bestialitate:
ŞOC! Handbalista româncă celebră, bătută şi violată cu bestialitate: "M-a chemat în cameră şi...". Cine...
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Fata avea 16 ani cand s-a maritat cu un miliardar de 52 de ani. Iar pe mama ei nu a deranjat-o. Cum arata acum, la 10 ani de la nunta. VEZI POZELE
Fata avea 16 ani cand s-a maritat cu un miliardar de 52 de ani. Iar...
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a mai îmbătrânit. Cum arată la 70 de ani
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
OMS ştie când va fi sfârşitul pandemiei. Hans Kluge:
OMS ştie când va fi sfârşitul pandemiei. Hans Kluge: "Cel mai rău scenariu s-a încheiat"
Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint. Bărbatul nu a avut nicio jenă
Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint. Bărbatul nu a avut...
Ipoteză incendiară. În câteva ore, București în carantină? Ce spune noua decizie
Ipoteză incendiară. În câteva ore, București în carantină? Ce spune noua decizie
Anunț despre alocații. Ludovic Orban tocmai a DECIS
Anunț despre alocații. Ludovic Orban tocmai a DECIS
Raed Arafat, mesaj pentru Ion Cristoiu: „M-am săturat de personaje ca dumneavoastră, care sunt dispuse să denigreze şi să murdărească cu..
Raed Arafat, mesaj pentru Ion Cristoiu: „M-am săturat de personaje ca dumneavoastră, care sunt dispuse...
BANCUL ZILEI – Partidă matinală pe masa din bucătărie
BANCUL ZILEI – Partidă matinală pe masa din bucătărie
Pe Instagram păpușă, la SurvivorRomania… diferită! Fanii nu o recunosc pe vedetă și o blamează pentru faptul că folosea filtre atunci când se posta în mediul online
Pe Instagram păpușă, la SurvivorRomania… diferită! Fanii nu o recunosc pe vedetă și o blamează...
A murit! Durere fără margini! S-a mai dus o mare valoare
A murit! Durere fără margini! S-a mai dus o mare valoare
Se dau bani de la stat. Florin Cîțu a dat drumul la robinet. Mii de români vor beneficia
Se dau bani de la stat. Florin Cîțu a dat drumul la robinet. Mii de...
O navă extraterestră? NASA ascunde adevăratele imagini de pe Marte. Acuzație-bombă
O navă extraterestră? NASA ascunde adevăratele imagini de pe Marte. Acuzație-bombă
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
O adolescentă, jucătoare de CoD, a cunoscut pe net un băiat. A urmat ceva terifiant după ce a ajuns acasă la el
O adolescentă, jucătoare de CoD, a cunoscut pe net un băiat. A urmat ceva terifiant...
Horoscop 25 februarie 2021. Zodia care își schimbă locul de muncă: e momentul perfect
Horoscop 25 februarie 2021. Zodia care își schimbă locul de muncă: e momentul perfect
VIDEO Protest cu fumigene, la Palatul Cotroceni. Sindicaliştii din poliţie se ceartă şi se îmbrâncesc cu jandarmii
VIDEO Protest cu fumigene, la Palatul Cotroceni. Sindicaliştii din poliţie se ceartă şi se îmbrâncesc...
Avertisment METEO! Vremea se schimbă DRAMATIC
Avertisment METEO! Vremea se schimbă DRAMATIC
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună?! Ea i-a făcut propunerea șoc
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună?! Ea i-a făcut propunerea șoc
Ţara care a devenit un paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”
Ţara care a devenit un paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri...
FOTO. Oana Roman, apariție mulată! Nu mai are nicio jenă de când a slăbit și se pozează așa: `Mă ajută corpul`
FOTO. Oana Roman, apariție mulată! Nu mai are nicio jenă de când a slăbit și...
Surpriza pentru toti romanii! Care era mancarea favorita a lui Diego Maradona
Surpriza pentru toti romanii! Care era mancarea favorita a lui Diego Maradona
În plin scandal cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi își surprinde noua iubită cu cadouri scumpe! Ce a primit Daria Radionova de Dragobete
În plin scandal cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi își surprinde noua iubită cu cadouri scumpe!...
Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador
Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a...
Anunţ demoralizator de la Digi. Ce se întâmplă
Anunţ demoralizator de la Digi. Ce se întâmplă
Un român care s-a săturat să trăiască printre străini a decis să revină în ţară după 15 ani, să readucă la viaţă un loc uitat de lume şi să îl transforme într-o afacere
Un român care s-a săturat să trăiască printre străini a decis să revină în ţară...
Doamne, boala a transformat-o total! Mama lui Mitoșeru, de nerecunoscut după operația pe creier! Imaginea e șocantă
Doamne, boala a transformat-o total! Mama lui Mitoșeru, de nerecunoscut după operația pe creier! Imaginea...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Au făcut anunțul!  Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Au făcut anunțul! Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Hyundai stinge lumina la Volkswagen cu mașina asta. Germanii se întorc la planșeta de proiectare
Hyundai stinge lumina la Volkswagen cu mașina asta. Germanii se întorc la planșeta de proiectare
Își trăiește ultimele clipe de viață, dar nu arată durerea! Cum arată vedeta după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață FOTO
Își trăiește ultimele clipe de viață, dar nu arată durerea! Cum arată vedeta după ce...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...