Acasă » Cancan » TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

De: Cristian Lisandru 25/07/2019 | 11:02

De-a lungul vremii, foarte multe vedete autohtone au fost prinse ”cu mâța-n sac”, cu toate că au încercat să ascundă anumite întâmplări, decizii, relații sau aventuri din viața lor. Timpul a confirmat informațiile inițiale, iar vedetele respective au fost obligate să-și ”revizuiască” atitudinea. Sau, cel puțin, așa au procedat unele dintre ele. Fie că a fost vorba despre o iubire care ar fi trebuit ținută la ”secret”, de o ruptură sentimentală ascunsă, cu disperare, de privirile și urechile curioșilor sau de o ”sarcină” prezentată, inițial, drept fantasmagorie mass-media, episoadele respective au rămas în istoria showbizului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  vă prezintă, astăzi, încă un TOP senzațional. Este vorba despre un TOP 10 al… vedetelor care au mințit și care, spre dezamăgirea lor – mai mult sau mai puțin mediatizată – au fost prinse cu minciuna. Ei sunt ”Pinocchio” din showbiz! (CITEȘTE ȘI: SÂNGELE VEDETELOR A DAT ÎN CLOCOT LA MARE! AU FOST FOTOGRAFIATE ÎN TIMP CE… IMAGINI DESTINATE EXCLUSIV ADULȚILOR!)

Viața privată a fost, este și va fi un subiect tabú. Nu numai pe plaiurile mioritice, ci oriunde în lume. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre vedete care și-ar dori ca nicio informație ”delicată” să nu ajungă în presă. Totuși, fanii sunt curioși. Își doresc informații despre preferații și preferatele lor, iar atunci când este vorba despre subiecte ”încinse” nu încape nicio îndoială că pofta de informație vine… ”mâncând”. Un divorț este un subiect care ține prima pagină zile și luni de-a rândul. O iubire abia înfiripată între două vedete aprinde imaginația, mai ales atunci când părțile implicate sunt, totuși, în relații cu alți parteneri.

Iar o sarcină apărută ”din senin” nu poate lăsa indiferent niciun fan, orice declarație contradictorie a vedetei respective stârnind, ca într-un adevărat lanț al slăbiciunilor, alte și alte ipoteze. Prinse cu minciuna, vedetele au fost nevoite, uneori, să recunoască totul, iar acest TOP prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este cel mai bun exemplu. (NU RATA: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

10. Alex Velea și Antonia. Amândoi căsătoriți atunci când s-au ”combinat”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu formidabil, din multe puncte de vedere, iar fanii sunt atenți la orice ”mișcare”. Atunci când s-au ”combinat”, Antonia era însă soția lui Vincenzo Castellano, iar Alex Velea era căsătorit cu Ana. Acesta din urmă a negat cu vehemență că s-a ”combinat” cu Antonia atunci când era căsătorit, însă adevărul a ieșit, până la urmă, la iveală. Alex Velea și Antonia s-au cunoscut la un studio de înregistrări, iar atunci a fost prima dată și-au strâns mâinile. Într-un interviu acordat, la un moment dat, Alex a rememorat ziua în care a întâlnit-o pe Antonia.

“A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a dezvăluit Alex Velea în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune de la Antena Stars. ”Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț.

La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea pentru  Viva! (VEZI ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

 

Alex Velea și Antonia

9. Jojo. Declara că nu este pregătită pentru o relație, dar…

Jojo a ținut să declare, surprinzând pe toată lumea, că nu se simte pregătită pentru o relație nouă. Nimeni nu știe de ce a dorit să facă o astfel de declarație, însă adevărul era altul.  Jojo era deja într-o relație cu Cristi Sandu.  Cert este că, la numai câteva zile după ce a acordat respectivul interviu, Jojo a fost fotografiată în compania lui Cristi, inclusiv acasă la el, semn că relația avea deja vechime. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Jojo

8. Rita Mureșan. O ”dietă” controversată

Rita Mureșan a făcut senzație atunci când a afișat o siluetă de adolescentă, după ce ajunsese să cântărească nu mai puțin de 100 de kilograme. Imediat după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme, fostul manechin a declarat că a slăbit cu… dietă, sport, dar și datorită „terapiei cu îngeri”, prin care și-a regăsit echilibrul interior.

Numai că s-a vehiculat o cu totul altă ipoteză: o operație de micșorare a stomacului! În presă a circulat informația conform căreia creatoarea de modă a apelat la această metodă radicală, disperată că nu poate slăbi. „Sunt persoane cărora le-a mărturisit că și-a făcut o astfel de intervenție și că acesta este motivul pentru care a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Acum mănâncă foarte puțin”, a declarat un apropiat al Ritei pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: TOP 50 CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANTONIA, BIANCA & ANDRA)

Rita Mureșan

7. Adriana Bahmuțeanu: “Nu mai vreau să discut despre fostul meu soț. Mortul de la groapă nu se mai întoarce!” Numai că…

Între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a existat o iubire cu… năbădăi. Certuri, separări, despărțiri, divorțuri, toate intens mediatizate. Dar și împăcările au făcut parte din acest scenariu sentimental. După ce s-au despărțit pentru a patra oară, Adriana Bahmuțeanu a părut/a dorit să fie tranșantă, spunând că ”mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Numai că, doar două luni mai târziu, cei doi s-au împăcat din nou. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, OANA ZĂVORANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

6. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ”Fără circ mediatic!” Dar…

La începutul lui 2013, Andreea și Ștefan și-au făcut publică decizia de a divorța. De dragul fetiței lor, cei doi au promis că nu vor transforma despărțirea într-un circ mediatic: “Nu vreau să ies la TV cu viața mea privată. Nu voi vorbi despre alte lucruri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre”.

Câteva luni mai târziu, după ce Andreea s-a afișat cu noul sau iubit, Bănică a simțit nevoia să facă un comentariu deloc pacifist: “Din momentul în care am divorțat, fosta mea soție e liberă să facă tot ce vrea, ca și mine, de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani și poziția neclară vis-a-vis de presupusa ei relație au trezit noi speculații. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relația dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar și pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, spunea Ștefan Bănică Jr.

Nici replica Zânei nu s-a lăsat mult așteptată, ea punctând în mai multe rânduri faptul că – după despărțirea de Ștefan – se simte, în sfârșit, fericită. Mai mult, a declarat și că fostul ei soț a fost… agresiv. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI MULATE APARIȚII ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

5. Gabriela Cristea. ”Singură și în pragul depresiei”. Adevărul era altul 🙂

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult după divorț, iar cei apropiați deveniseră, firește, foarte îngrijorați de faptul că vedeta era tot timpul singură. Chiar și ea a mărturisit că se afla în pragul depresiei din cauza… singurătății. În realitate, însă, lucrurile stăteau cu totul altfel. Gabriela Cristea era deja… cuplată cu Tavi, vocalistul trupei din emisiunea ei. (NU RATA: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Gabriela Cristea

4. Monica Gabor: “Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama și Băsescu, trebuie doar să vrea Traian Basescu”. Întâlnirea nu a avut loc

Monica Gabor a făcut, acum câțiva ani, o declarație spectaculoasă și surprinzătoare. Frumoasa vedetă a declarat că a fost pe punctul de ”aranja” o întâlnire între președintele american Barack Obama și Traian Băsescu. Nu sunt cunoscute circumstanțele în care Monica ar fi putut media o astfel de întâlnire ”la nivel înalt”, cert este că declarația sa nu a fost acoperită de… fapte. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Monica Gabor

3. Cristina Ich: „Sunt un copil care vă spune că va avea un copil”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia – în exclusivitate – că senzuala Cristina Ich va avea un copil. “Prințesa Instagramului ” a negat cu vehemență, atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, afirmând că totul este o minciună. Acum, Cristina Ich a postat o imagine în spațiul online, recunoscând că va avea un copil, mai exact un băiețel. Vedeta se află în a șasea lună de sarcină și a realizat un pictorial topless, cu burtica de gravidă la vedere.

Nici nu știu ce să scriu…..
Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: «Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită»!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1.000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: «Ich, nu mai ești singură!», deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singurătate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemănător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta ?) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de mii de ani aceleași.
Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine”, a scris Cristina Ich, recunoscând sarcina pe care o contestase. (VEZI ȘI AICI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

Cristina Ich

2. Iulia Vântur: “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni”

Iulia Vântur a negat, încă de când au apărut zvonurile, că între ea și celebrul Salman Khan ar exista ceva mai mult decât amiciție. De dragoste nici nu putea fi vorba, conform declarațiilor sale. “Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni. Prieteni înseamnă prieteni, iubiți înseamnă altceva”, spunea ea. Numai că Iulia și Salman au fost văzuți, mai mereu, împreună, chiar în perioada în care ea nega eventuala relație. Presa i-a surprins de mai multe ori unul în apropierea celuilalt, ba chiar Salman a venit în România și a fost nedezlipit de… Iulia.

La jumătatea acestei luni, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România prezenta informația conform căreia Iulia Vântur – stabilită de șase ani în India – își petrece concediul în insula Bali, iar speculațiile pe seama relației dintre frumoasa Iulia și celebrul actor continuă. (NU RATA: TOP 40. ELE SUNT VEDETELE CU CEI MAI PROVOCATORI SÂNI NATURALI DIN ROMÂNIA!)

Iulia Vântur și Salman Khan

1. Bianca Drăgușanu: “Dacă a existat un avort, mă privește doar pe mine. Doar eu știu ce s-a întâmplat în viața mea”

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut că a făcut avort, insistând asupra vieții private și a faptului că numai ea poate ști ce s-a întîmplat și se întâmplă în viața ei. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a oferit cititorilor săi… fișele de externare ale Biancăi, dovadă clară că focoasa blondină a făcut întrerupere de sarcină la doar trei săptămâni după mediatizata nuntă cu Victor Slav. (NU RATA: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT MIHAELA RĂDULESCU, ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...