TOP 30 – Vedetele din România care au arătat tot la plajă în bikini minusculi

Publicat: 22/06/2019 | 13:45

Vară de foc a fost anul acesta, incendiare au fost și aparițiile vedetelor feminine din showbiz, cu formele lor apetisante, ”mascate” ușor de costumele de baie unul și unul. (Câstigă acum 5.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă peste 150 de imagini hot cu divele în stațiunea exclusivistă Mamaia.

A fost o vară perfectă pe litoral, cu temperaturi ridicate, cu un cer cel mai adesea fără nori…  (Cât câștigi dacă faci videochat?) Ce mai, zile ideale pentru plajă, pentru baie în apa mării sau pentru relaxare la piscină, pentru a defila cu siluetele lor trase prin inel! Este vorba de vedetele din showbiz-ul autohton, care au făcut, în cele trei luni ale sezonului estival, un adevărat spectacol pe litoral!

CITEȘTE ȘI: AU APĂRUT ÎN PUBLIC ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE!

Daniela Crudu, Crina Abrudan sau Bianca Drăgușanu ….  (Super ofertă de angajare) Sunt doar câteva dintre vedetele care s-au perindat prin Mamaia și care au făcut furori. Și nu au fost ratate de CANCAN.RO.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE COSTUME DE BAIE! AI NEVOIE DE MULT CURAJ SĂ IEŞI AŞA PE PLAJĂ

Site-ul nr.1 din România vă propune un TOP 30 al divelor de ”prim rang” acoperite sumar de costume de baie super-sexy. Cine a prins primul loc? Galeria foto pe care v-o propunem este cu adevărat incitantă, iar cititorii au ocazia să-și facă propriul clasament, pentru că material este din belșug: peste 150 de imagini de colecție.

Citește și...