Top 5 al celor mai bolnave intrebuintari ale mobilului! Telefonul folosit ca vibrator sau ca aparat pentru fiert oua

Publicat: 31/12/2012 | 20:40
Top 5 al celor mai bolnave intrebuintari ale mobilului! Telefonul folosit ca vibrator sau ca aparat pentru fiert oua

Telefonul mobil a devenit un obiect absolut indispensabil pentru omenire. In ziua de azi, oricine isi poate permite un telefon mobil si aproape toti, de la persoanele in varsta, la copii, au in permanenta asupra lor, acest “dispozitiv minune”.

Aceste aparate au fost create initial doar pentru simplul fapt de inlocui telefonul fix, dar nimeni nu s-a gandit pe atunci cat de departe se va ajunge cu aceste terminale. In continuare, cancan.ro va prezinta o serie de intrebuintari extrem de ciudate ale telefonului mobil.

Au fiert un ou cu ajutorul a doua telefoane mobile

Doi ziaristi de la o publicatie moscovita au creat o retea de microunde cu ajutorul a doua celulare. Curiosi sa vada cat de periculoase sunt telefoanele mobile, Vladimir Lagovski si Andrei Moiseynko , de la publicatia Komsomolskaya Pravda din Moscova, au pus la cale un experiment pe cat de inedit, pe atat de spectaculos.

EI au creat o retea de microunde (pe care se bazeaza comunicarea gsm), amplasand un ou crud intre doua celulare puse fata in fata. Experimentul facut de ziaristii rusi s-a incheiat cu succes.

Astfel, dupa 65 de minute, albusul oului a fost complet fiert, in timp ce galbenusului i-ar mai fi trebuit o jumatate de ora pentru a se intari.

Concurs de aruncat telefonul mobil

Campionatul mondial de aruncare a telefonului mobil are loc în localitatea finlandeză Savonlina, la competiţie participanţii având de trecut trei probe: distanţă, stil de aruncare şi juniori, la toate fiind luată în calcul inclusiv prestaţia artistică a acestora.

Acest concurs ieşit din comun, care atrage de fiecare dată sute de participanţi din întreaga lume, a ajuns la ediţia a XII-a. Participanţii vin pregătiţi cu telefoane mobile ieşite din uz, dar pot folosi şi telefoanele puse la dispoziţie de către organizatori.

La ediţia din 2012, cel mai bun aruncător a fost declarat un finalndez care şi-a aruncat telefonul mobil la o distanţă de peste 100 de metri depărtare, fiind recompensat cu marele premiu care constă într-un telefon mobil de ultimă generaţie.

Telefon mobil folosit pe post de vibrator

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a folosit functia de vibratii a telefonului mobil in scopuri autosatisfacere sexuala.

Din cauza faptului ca aparatul a avut contact cu lichide, acesta s-a stricat, iar femeia l-a dus la magazin si a cerut banii inapoi. Ulterior, dupa ce a depus cererea pentru a fi despagubita, tanara a recunoscut ca si-a folosit telefonul mobil pe post de… vibrator.

Iti poti hrani pestii de la distanta cu ajutorul telefonului mobil

Acest sistem ingenios a fost realizat de un student roman, care, din lipsa timpului, nu putea ajunge acasa pentru a-si hrani pestii. Tanarul a folosit pentru acest proiect un telefon mobil mai vechi cu vibratii, un surub, o piulita, doua saibe, si un carton cu care a invelit toate componentele.

Ideea e simpla: atunci cand telefonul primeste un apel, vibreaza si trimite hrana in acvariul pestilor. Cu acest dispozitiv, inventatorul a reusit sa-si hraneasca pestii de la distante foarte mari.

Aplicatie pentru consumatorii de droguri

Smartphone-urile au devenit extrem de populare, deoarece sunt utile si ne fac viata mai usoara. Au fost create sute de mii de aplicatii pentru aceste device-uri, care mai de care mai caudate.

Interfeţele sensibile la atingere de pe telefoanele mobile permit conceperea unor aplicaţii interactive prin care utilizatorii pot simula diverse hobby-uri: de la pescuit şi grătare, până la activităţi ilegale cum ar fi consumul de droguri.

Concret, cei care deţin un smartphone, au la dispoziţie o aplicaţie care simulează până la cele mai mici detalii prizarea cocainei. Programul denumit ISnort costă 5 lire sterline, iar în preţ sunt incluse viitoarele actualizări.

Ionut Chiperi

Citește și...