Loading the player...

Prinţişorul asfaltului, Costel Căşuneanu Jr., a ajuns să bea pe caiet la Loft. Of, săracii milionari, că greu o mai duc şi ei!

 

Fabuloasa decădere a fabulosului Costeluş

Supranumit în vremuri imemoriale „Fabulosul Costeluş”, fiul cel mare al lui Costel Căşuneanu e departe de omul care, acum ceva ani, nu se putea hotărî dacă să plece la piaţă cu Lamborghiniul Murcielago, Hummer-ul H2, Porsche-ul Cayenne Turbo, Mercedes-ul SL 55 AMG sau chiar cu Bugatti-ul Veyron în valoare de 1.500.000 euro. Asta ca să nu pomenim de numeroasele maşini modificate de Costeluş pe sute de mii de euro pentru a participa cu ele la cursele de off-road, marea lui pasiune.
 

Piaţa imobiliară a scăzut, ”regele” asfaltului a fost decăzut din drepturi şi nu mai e favorizat de ”curte”, iar firmele Căşunenilor au intrat una câte una în insolvenţă sau faliment.
Colac peste pupăză, în viaţa lui Costeluş a mai venit şi primul copil, deci implicit cheltuieli suplimentare şi renunţare la teribilismele de mondenaş fabulos.

Costelus Casuneanu a trecut printr-un moment jenant, in club
Costelus Casuneanu a trecut printr-un moment jenant, in club

 

 

De la caietele de sarcini pentru licitaţii la caietul de datorii la bar
 

Dar, cum sângele de Dorobanţi apă plată nu se face, Fabulosul Costeluş nu se poate ţine departe de ultimele fiţe. A fost inclusiv la petrecerea Loft de la Predeal de sâmbătă, dar a început seara prost din prima: s-a pus la masă cu Victoraş Micula, un alt fiu celebru şi care trece printr-o perioadă mai bună, cu poftă de afirmare, cum ar veni.
Speriat de avântul lui Futti Fresh, Fabulosul Costeluş s-a rugat fierbinte de chelner să-i treacă consumaţia lui pe o notă separată. Şi bine a făcut, pentru că v-am povestit ieri despre nota de 6000 de lei a lui Micula, mai fabuloasa decât însuşi Costeluş.

Costelus este mostenitorul
Costelus este mostenitorul "Imperiului asfaltului", care a cam...decazut!

 

Când a venit rândul lui Căşuneanu jr. să-şi achite consumaţia de ”doar” 2800 de lei, şoc! Costeluş a cerut, un pic jenat, ca nota să-i fie trecută ”pe caiet”. Fix ca la crâşma din colţ! Fiind totuşi un nume greu între consumatori, chelnerul a acceptat fără multe discuţii şi fără să întrebe cum de n-avea marele moştenitor un mizilic de 30 de milioane în portofel sau măcar pe card.

Maria Apostol

Citeste despre:fabulosul costelus, costel casuneanu, costelus casuneanu, costelus casuneanu lux, casuneanu avere, casuneanu club


Share On Facebook