Tragedie în showbiz. Copilul de numai 3 ani al unei vedete a murit într-un accident

Publicat: 20/06/2019 | 17:43

E tragedie în familia unui cântăreț. Fiica lui de numai 3 ani a murit într-un accident teribil: s-a înecat. Soția lui Bode Miller i-a transmis condoleanțe lui Granger Smith după ce starul a dezvăluit joi că fiica lui s-a înecat în casa lor. Morgan Miller, a cărei fiică, Emmy a murit în bazinul unui vecin, a împărtășit un mesaj de sprijin pe Instagram pentru star.

„Inima mea este frântă. Un alt copil a plecat prea repede. Mai devreme, Smith a împărtășit această știre „de neconceput” pe rețelele de socializare. River a căzut în piscină și nu a putut fi resuscitat după ce a fost descoperit”, a scris Morgan pe Instagram.

Cântărețul Boot Fits a spus că el și soția lui, Amber au luat decizia de a dărui organele copilului, astfel încât alți copii să primească o a doua șansă la viață.

„Familia noastră este devastată și sfâșiată, dar ne alinăm cu gândul că este alături de Tatăl său Ceresc. Riv era special. Bucuria pe care a adus-o în viața noastră nu poate fi exprimată și amintirea lui va fi pentru totdeauna în inimile noastre. Dacă există cuvinte de spus mai mult, nu le pot găsi în acest moment. Iubește-i pe cei apropiați de tine. Nu a fost niciodată un moment mai dificil pentru noi decât pentru asta”, a scris starul pe o rețea de socializare.

Mai mult decât atât, familia a cerut ca, în loc de flori sau cadouri, oamenii să trimită donații la un centru medical pentru copii în numele lui River.


Citește și...