Transformare inimaginabilă a Ralucăi Pastramă. Cum arată acum soția lui Pepe. Imagini realizate ieri

Publicat: 16/10/2019 | 10:45
Transformare inimaginabilă a Ralucăi Pastramă. Cum arată acum soția lui Pepe. Imagini realizate ieri

Pepe și Raluca sunt soț și soție de șase ani și au împreună două fetițe frumoase, care le bucură viața. Deși au mai avut momente critice în relația lor și se zvonea că erau pe punctul de a divorța, cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol și să rămână împreună.

Recent, Pepe și Raluca au devenit nașii de cununie ai unor prieteni dragi, Giani Pârvan, bateristul trupei cu care cântă Pepe şi pe aleasa inimii lui, Andreea Pentru evenimentul special din viaţa lor, mirii au purtat ţinute de gală, în timp ce naşii lor nu au vrut să epateze şi au adoptat un stil casual.

Citește și:

Pepe a purtat un costum negru la care a asortat o pereche de pantofi sport, iar Raluca, dacă întrecut obișnuia să aleagă o rochie sexy, care să îi pună în evidență silueta, de această dată a purtat un costum masculin în aceeaşi nuanţă cu pantofii, care sunt cu talpă joasă.

Raluca și Pepe, căsătoriți de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria.  Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”, a povestit Pepe, potrivit viva.ro.