„Tricolorii” se impun spectaculos la Klagenfurt și așteaptă duelul cu Islanda!

Publicat: 08/09/2020 | 09:29
„Tricolorii” se impun spectaculos la Klagenfurt și așteaptă duelul cu Islanda!

România a învins reprezentativa Austriei cu scorul de 3-2 (1-1), pe „Woerthersee Stadion” din Klagenfurt, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor. Pentru „tricolori” au marcat Alibec (min.3), Grigore (min.51) și Maxim (min.70), reușitele gazdelor aparținându-le lui Baumgartner (min.17) și Onisiwo (min. 81). În celălalt meci care a avut loc în grupa noastră, Norvegia a spulberat în deplasare Irlanda de Nord, scor 5-1.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

„Am reuşit să ne edificăm asupra unor jucători, dar asta nu înseamnă că la barajul cu Islanda vom vedea echipa din această seară. Depinde de evoluţiile lor la echipele de club de acum înainte şi de modul în care se vor prezenta la antrenamentele echipei naţionale”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul României la finalul partidei din Austria.

Vă reamintim că la debutul ca selecționer al lui Mirel Rădoi, România a remizat pe „Național Arena” scor 1-1 cu Irlanda de Nord într-un meci disputat în prima etapă din Grupa 1 Liga B a Ligii Națiunilor”, rundă în care Austria s-a impus pe terenul Norvegiei cu 2-1.

După rezultatele înregistrate în primele două etape ale acestei ediții a Ligii Națiunilor, România este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Norvegia, 3 puncte, Austria, 3 puncte și Irlanda de Nord, 1 punct.

Următorul joc din Liga Naţională pentru „tricolori” va avea loc pe 11 octombrie, la Oslo, cu Norvegia. Până atunci România va juca juca pe 8 octombrie, cu Islanda, la Reykjavik, în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2020.