cristi minculescu

Cristi Minculescu re-debuteaza zilele acestea si o face in mai multe localuri din tara.

Trupa Lotus prezinta istorii a muzicii rock in 90 de minute si se bucura de success printre tinerii prezenti in pub-urile din tara. “E o formula acustica minimala (vocea unica a lui Cristi si chitara exceptionalului muzician german Judy Seutter). Cristi s-a mai ajutat cu o tamburina, dar ritmul a fost sustinut permanent de palmele unui public entuziast, entuziasmat si entuziasmant, totodata. Extraordinar este modul in care, cu asemenea mijloace simple, se poate constitui un sound rotund si o atmosfera rock de cea mai inalta intensitate. Repertoriul include piese pe care toti iubitorii de muzica rock si nu numai, le recunosc de la primele acorduri si le intoneaza de la inceput pana la sfarsit. 

cristi minculescu
Sarea si piperul intregii prestatii o constitutie piesele proprii, prezentate spre final, ca – de exemplu – “Strada ta” (la un moment dat sustinut ca voce principala, de Judy, care si-a probat dorinta si talentul de a invata limba romana) sau “Mama don’t allow”(primul single semnat Lotus)”, spune Paul Nanca.
Trupa Lotus in formula completa, electrica (adica: Cristi Minculescu – voce, Judy Seutter – chitara, Boris Rusakov – bass, Mauro Ciccarelli – tobe, Regina Hammerle – backing vocal) vor avea primele concerte in Romania in noaptea de Revelion, in doua piete din Bucuresti. Intre timp, Cristi & compania pregatesc inregistrarea primelor compozitii care vor purta marca LOTUS si au in vedere extinderea colaborarii cu Paula Seling (colaborare inceputa cu inregistrarea piesei “Lumi paralele”.

Gina Artenie
 

Citeste despre:lotus, cristi minculescu


Share On Facebook