Uite în ce familie a intrat viitorul star al ”naţionalei”! ”Socrul” fotbalistului e mogul de presă, acuzat de combinaţii grele

Publicat: 27/06/2017 | 20:17

După ce CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, v-a povestit AICI că între Răzvan Marin şi iubita lui s-au iscat ceva „probleme în paradis“ din pricina unor poze, acum s-a aflat şi cine e tânăra care i-a furat fotbalistului inima. (VEZI ŞI: Convocat de Daum la lot, Răzvan Marin a ”fugit” din cantonament la NUBA. A făcut un şpriţ subţire cu iubita!)

Valentina, iubita jucătorului Răzvan Marin, considerat o tânără speranţă a fotbalului românesc, e fiica unui însemnat mogul de presă din Târgu Jiu, pe nume Daniel Buleac. În trecut, despre el s-a scris că ar fi fost favorizat Poliţia Locală să îşi extindă afacerile, dar şi că a luat bani dintr-un proiect al parcului central, situat în zona Brâncuşi din Târgu Jiu. Totodată, s-ar părea că, pentru Valentina, tatăl ei a fost până acum un exemplu demn de urmat, pentru că, în trecut, ea mărturisea că îşi doreşte să devină prima femeie prefect din Gorj. (NU RATA, AICI: Declaraţia lui de avere e goală ca… o nudistă la Vama Veche! Cel mai ”sărac” prefect multimilionar, vacanţe la St. Tropez şi şampanii pe cameră)

Recent, Valentina şi Răzvan au vizitat oraşul Târgu Jiu, acolo unde fotbalistul a jucat un meci de mini-fotbal chiar cu „socrul“ său, iar din câte se pare, în urma imaginilor apărute pe Facebook, aceştia au făcut spectacol pe teren. Imediat după terminarea meciului, Daniel Buleac s-a şi pozat cu „internaţionalul“ Răzvan Marin, fiind cel mai probabil foarte mândru că între jucător şi fiica lui s-a legat o poveste de dragoste. Cât despre apropiaţii Valentinei, toată lumea pare să aibă o părere foarte bună despre fotbalist şi să îl îndrăgească, iar el s-a potrivit perfect nu doar în inima, ci şi în familia şatenei.

Asta chiar dacă Valentina a fost cam nemulţumită de pozele pe care fotbalistul i le-a făcut când au ieşit în club, după cum au relatat apropiaţi ai cuplului pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din Româniaea având foarte multă grijă la felul în care îşi gestionează imaginea pe reţelele sociale. Pe Instagram, Valentina e o prezenţă impecabilă şi, dacă acest lucru nu era clar deja, ea pare să fie o mare iubitoare de cluburi şi de distracţie, dar şi o împătimită a călătoriilor. (CITEŞTE ŞI: Fotbalistul şi iubita lui au făcut ”petrecerea burlacilor”… în doi. I-am filmat înaintea nunţii în timp ce…)

La cei 21 de ani ai săi, Răzvan Marin evoluează la Standard Liege, club la care s-a transferat la începutul acestui an de la Viitorul pentru circa două milioane de euro. De la transfer a devenit titular de drept la Standard, având deja 18 prezenţe în tricoul formaţiei belgiene.

Citește și...