andreea balan

Au trecut doi ani de cand Andreea Balan si Keo s-au despartit si, desi fiecare are o relatie, par sa nu mai termine de incheiat socotelile trecutului. CANCAN.ro a aflat cum s-a desfasurat ultima disputa dintre ei.

 

In 2014, Andreea Balan afla din presa ca logodnicul ei, Keo, a adus in propria lor casa o tanara cu aspiratii de cantareata, Misty, pe numele ei adevarat Alexandra Pavel. Fosta membra a trupei Andre a facut cercetari si ceea ce a aflat a bagat-o intre depresie crunta.

Andreea si Keo s-au iubit timp de sapte ani
Andreea si Keo s-au iubit timp de sapte ani

Cel care urma sa ii fie sot o insela de mai bine de un an si era indragostit de cealalta femeie. Pentru Andreea a urmat o perioada crunta, in care nu a stiut incotro sa o ia. A varsat rauri de lacrimi, si-a blestemat soarta si a cautat raspunsuri. Cand a simtit ca a atins pragul de jos, si-a adunat sufletul si s-a concentrat asupra carierei. S-a aruncat in bratele unui fost luptator american, Mihael, cu care a trait o poveste frumoasa timp de un an. Insa, distanta a facut ca cei doi sa se desparta. In tot acest timp, Andreea si Keo au tot discutat. Fie au avut lucruri de impartit si de rezolvat, fie au vorbit despre planuri muzicale.

Andreea este indragostita pana peste cap de iubitul ei, George
Andreea este indragostita pana peste cap de iubitul ei, GeorgeNu vrea sa mai auda de fostul iubit!


Surse din apropierea celor doi au spus insa ca artistul a incercat in permanenta sa ii intre in gratie Andreei si sa se apropie de ea, ba chiar i-a trimis si flori. Fara stirea lui Misty, bineinteles, care a simtit, insa, ca iubitul ei inca se mai gandeste la fosta. La un moment dat, Andreea l-a intalnit pe George, actualul ei partener de viata, de care s-a indragostit nebuneste. Cei doi au o relatie frumoasa si solida, ba chiar locuiesc impreuna. Situatia nu i-a convenit deloc lui Keo, care a incercat sa reinvie amintiri in sufletul acesteia.

interior 3

S-a lovit, insa, de un refuz brutal:”Andreea i-a spus la un moment dat sa se potoleasca, sa nu o mai deranjeze, spunandu-i ca trecutul a ramas acolo unde ii e locul, in raftul cu amintiri. Desigur, a urmat o ploaie de reprosuri reciproce. De atunci nu au mai vorbit, Andreea nici nu vrea sa mai auda de el. Trece prin cea mai buna perioada din viata ei, chiar si-a gasit linistea”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:andreea balan keo, andreea balan keo despartire, andreea balan keo scandal


Share On Facebook