Ionut Gologan

Ionut Gologan nu mai are scapare, in scurt timp va trebui sa isi ispaseasca pedeapsa, moarte prin spanzurare. Tanarul a avut zilele trecute o intalnire cu psihologul, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs intalnirea.

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte In Malaezia in 2013 pentru trafic de droguri, a primit o veste teribila. Recursul avocatilor a fost inutil, judecatorii confirmand pedeapsa primita initial, de moarte prin spanzurare. Baiatul de 24 de ani este disperat si nu stie la cine sa mai apeleze pentru a mai avea o sansa la viata. Aflat de atata amar de vreme dupa gratii, Ionut a inceput sa isi piarda speranta ca intr-o buna zi va iesi din inchisoare si va ajunge acasa, alaturi de familia lui. Singura speranta a tanarului e ca sultanul sa il achite, lucru aproape imposibil.

Ionut Gologan

CITESTE SI:

INFORMATIE DE ULTIMA ORA! Ionut Gologan are sanse sa scape de pedeapsa cu MOARTEA!

Curtea din Malaezia a DECIS! Ionut Gologan va fi SPANZURAT! Cand se va intampla ASTA!

Vrea sa isi vada bunica pentru ultima data!

De cand a aflat ca a fost condamnat definitive la moarte si ca nu se poate face nimic pentru a fi salvat, Ionut isi petrece majoritatea timpului in celula, plangand. Isi aminteste de copilarie si viseaza sa isi mai vada macar o data bunica. Zilele trecute, Ionut Gologan a avut parte de o vizita neasteptata in inchisoare.

Ionuţ Gologan ar putea sa-şi ispăşească pedeapsa în România
Ionuţ Gologan ar putea sa-şi ispăşească pedeapsa în România

Un psiholog a venit sa il vada, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs discutia dintre cei doi: "L-a dus in locul in care va fi spanzurat, i-a explicat in ce consta procedura, dar si cum se vor desfasura cele 24 de ore inainte de excutia pedepsei la moarte. Ionut a plans continuu, l-a intrebat pe psiholog cum sa faca sa accepte ideea. A cerut si sa stea de vorba cu un preot. In ultimele 24 de ore va avea statut privilegiat. I se va aduce tot ceea ce isi doreste sa manance”, a declarat un apropiat al lui Ionut Gologan, pentru CANCAN.ro. Imediat dupa ce a vorbit cu psihologul, Gologan l-a sunat pe Gigi Becali sa-i povesteasca ce s-a intamplat, potrivit sursei noastre.

Andreea Negoita

Citeste despre:ionut gologan, ionut gologan moarte, ionut gologan psiholog


Share On Facebook