avocat

In urma cu putin timp, avocatul lui Marian Iancu, in varsta de 46 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau. Avocatul Florin Cristian Miclea a fost implicat în afacerile de milioane de euro ale patronului FC Timişoara.

Florin Miclea (46 de ani), avocat în Baroul Bucureşti, a fost găsit mort duminică seara, la domiciliul său, de către soţie, împuşcat în zona pieptului. Din primele cercetări, bărbatul s-ar fi sinucis, trăgându-şi un glonţ în inimă. Soţia este ceea care a alertat poliţia în jurul orelor 17.40..

avocat mort

Trupul neînsufleţit al acestuia se afla în dormitor, pe pat, la mică distanţă fiind găsită şi o puşcă de vânătoare. În prezent s-a deschis un dosar penal în care procurorii criminalişti încearcă să afle cauzele exacte ale decesului. Trupul avocatului Miclea a fost deja dus la IML unde medicii legişti au realizat necropsia.

Citeste si

Legistii au stabilit cauza mortii Andreei, studenta eminenta de la ASE! Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva, la numai 21 de ani

Se adanceste misterul in cazul mortii avocatului lui Adamescu! Firmele au fost “radiate”, colaboratorii au intrat in pamant!

Colegii nu accepta ideea

Colegii avocatului Miclea nu acceptă că acesta ar fi fost în stare să se sinucidă. Unii dintre aceştia, citaţi de luju.ro, bănuiesc ceva necurat la mijloc întrucat avocatul Miclea era cunoscut ca fiind neobişnuit de implicat în afacerile lui Marian Iancu de la RAFO Oneşti, având calitatea de membru în consiliul de administraţie la mai multe societăţi comerciale satelite ale RAFO Oneşti. În acelaşi timp, Iancu are două dosare în instanţă riscând nu mai puţin de 12 ani de închisoare.

L.L

 

Citeste despre:folorin miclea, florin miclea s-a impuscat


Share On Facebook