Andreea Marta
Andreea Marta

Disparitia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, cel care a condus Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), este similara cu cea a Elodiei Ghinescu, iar sansele sa fie gasit sunt foarte mici.

Barbatul a fost dat in urmarire internationala dupa ce a disparut in 2012, pe numele lui solicitandu-se un mandat de arestare pentru complicitate la evaziune fiscala si constituire a unui grup infractional organizat. De atunci, nu se mai stie nimic de el. Anchetatorii spun ca cel mai probabil acesta este mort.
Nu-i vor mai gasi niciodata cadavrul, asta este parerea mea. Si spun asta pentru ca in ultimii ani s-au facut eforturi uriase pentru identificarea acestuia, viu sa mort. Rand pe rand, au picat toate pistele”, a declarat un cunoscut ofiter criminalist pentru CANCAN.ro.

elodia
Potrivit acestuia, cazul va fi finalizat la fel ca si cel al Elodiei, cu diferenta ca acolo a fost gasit un vinovat. “Se va proceda la declararea judecatoreasca a mortii in cazul lui Codrut Marta, la fel ca si in cazul Elodiei Ghinescu. Numai ca, spre deosebire de cazul de la Brasov, aici nu exista vreun suspect”, a mai spus acesta.

 Evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro

Sorin Blejnar
Sorin Blejnar
Codrut Marta este cercetat alaturi de fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, intr-un dosar de evaziune fiscala in valoare de peste 15 milioane de euro, dar si de sprijinire a unui grup infractional organizat. Procurorii spun ca membrii gruparii sprijinite de Blejnar si Marta ar fi initiat un amplu mecanism evazionist pentru a nu plati accize pentru aproximativ 5.000 de tone de motorina achizitionate in regim suspensiv si comercializate pe piata interna.
Andreea Marta
Andreea Marta
Andreea, sotia lui Codrut Marta, dar si sora acesteia, au fost arestate in urma cu trei ani, dupa ce au fost acuzate de procurori ca au coordonat o retea de prostituate de lux. Ulterior, acestea au fost eliberate, fiind cercetate in libertate.(B.G.)
 

Citeste despre:codrut marta disparitie, codrut marta elodia


Share On Facebook