Ionut Gologan

Tanarul care a fost condamnat la moarte in Malaezia trece prin clipe de groaza pentru ca peste cateva zile acesta ar putea fi spanzurat.
 

Ionut Gologan a fost condamnat definitiv la moarte prin spanzurare, printr-o decizie luata de Inalta Curte de Apel a Statului Malaezia pe 5 octombrie 2015. Se pare ca acest lucru a reusit sa o afecteze foarte mult pe mama tanarului care a fost privat de libertate, dupa ce a fost prins in timp ce transporta droguri de mare risc. Chiar daca sufera, ea si-a vazut mai departe de viata si de noua sa familie. 

In sufletul femeii se nasc multe semne de intrebare in ce priveste situatia in care se afla fiul sau, insa spera ca Ionut sa nu fie ucis si sa il vada curand acasa, in Romania.

Potrivit Romania TV, ultima data cand au vorbit la telefon, Ionut i-ar fi spus mamei sale: "Mama, daca nu te sun, inseamna ca m-au spanzurat!", cuvinte care au emotionat-o pana la lacrimi.

Ionut Gologan a fost condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri
Ionut Gologan a fost condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

 

Gigi Becali i-a sarit in ajutor

Au trecut doi ani de cand Ionut Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia pentru trafic de droguri. El a fost judecat si condamnat la moarte prin spanzurare, insa, desi trebuia sa fie spanzurat in luna august, avocatii au facut apel si au mai castigat cateva luni.

Cazul tanarului a impresionat sute de mii de romani, mai ales dupa ce l-au vazut pe tatal lui Ionut, Dumitru Gologan, plangand si implorand ajutor la TV.

Primul care i-a sarit acestuia in ajutor a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatal tanarului, caruia i-a oferit 3.000 de euro, meniti sa il ajute pe Ionut. Mai apoi, si alti oameni au depus in contul barbatului, fiind siguri ca banii vor fi folositi pentru a-l scapa pe baiat de la moarte.


Oana Pascaru

 

Citeste despre:ionut gologan, mama lui ionut gologan, trafic de droguri ionut gologan, ionut gologan si gigi becali


Share On Facebook