Un actor de la Hollywood a plătit bani grei pentru o noapte de sex cu o tânără de 26 de ani care și-a scos la vânzare virginitatea! Unde va avea loc partida de amor

Publicat: 27/03/2018 | 08:53

Jasmin, studenta din Regatul Unit care a pus pe jar bărbații din lumea întreagă la sfârșitul anului trecut cu clipul prin care anunța că își vinde virginitatea, a tras lozul câștigător! Pentru a fi primul bărbat din viața tinerei de 26 de ani, un actor de la Hollywood, un fotbalist de la Manchester United și un bogaș  din Munchen „s-au luptat” din greu… Desigur, câștigător a ieșit cel dintâi, potrivit oficialilor unei companii din Germania.

Starul de peste Ocean a plătit pentru virginitatea lui Jasmin 1.2 milioane de dolari, conform aceleiași surse. Desigur, din motive subiective, identitatea acestuia nua  fost făcută publică. Actorul de la Hollywood a câștigat în fața unui bărbat din Munchen și a unui jucător al clubului de fotbal Manchester United, după ce a oferit o sumă mult mai mare decât cele anunțate de cei din urmă.

Jasmin își va pierde virginitatea într-un hotel din Londra, în luna aprilie. Iar cu banii câștigați, tânăra are de gând să își deschidă o afacere.

„Părinții mei mă sprijină de la început. Ei știu totul și și-au dat acordul. Am 26 de ani și știu că sunt un adult suficient de mare pentru a decide singură ce să fac cu corpul meu. Când am întâlnit actorul eram deja un mare fană a lui, și sunt mult mai emoționată ca mă întâlnesc cu el decât că o să-mi pierd virginitatea. Dar, cine știe, poate o să fiu mai emoționată în hotel”, a povestit Jasmin pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

Citește și: Motivul pentru care Jamin nu a avut o noapte de amor până la 26 de ani

În cadrul unui interviu, Jasmin, care nu și-a dezvăluit numele adevărat, a declarat că a mers la cină cu toți cei trei bărbați care i-au oferit bani și a numit aceste experiențe „uimitoare”, conform tabloidului britanic Daily Mail. Ea a recunoscut că nu se aștepta că o să obțină un preț atât de mare pentru licitație.

„Dar sunt mult mai uimită de cine mi-a cumpărat «produsul». Cred că fiecare fată ar face la fel în poziția mea decât să îi ofer virginitatea unui bărbat care s-ar despărți ulterior de mine”, a mai spus tânăra.

Jasmin nu e singura tânără care a ales să își vândă virginitatea. Acest „obicei” a devenit deja o tradiție pe site-urile de escorte. De altfel, și românca Alexandra Khefren și-a scos la vânzare virginitatea. Ea a obținut 2.3 milioane de euro de la un afacerist din Hong Kong, deși, inițial, spusese că vrea doar un milion de euro.

Citește și...