Gestul halucinant făcut de un bărbat din Braşov nesatisfăcut la masaj erotic! Cât a plătit pentru o oră cu o tânără de 21 de ani! EXCLUSIV

Publicat: 22/09/2019 | 09:25

A vrut un masaj erotic pe cinste, poate chiar mai mult, dar s-a ales cu o condamnare de 3 ani și 8 luni de pușcărie, plus daune morale de 5.000 de lei! Este povestea unui tânăr cu doar opt clase, care s-a răzbunat, inexplicabil, pe tânăra „prestatoare de servicii”! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile uluitoare, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Povestea începe așa: o fată de 21 de ani, pusă pe căpătuială, a ochit afacerea care-i va aduce ușor și repede banii. În luna februarie a anului trecut, tânăra care avea să devină victimă a închiriat un apartament în regim hotelier în Brașov, alături de o colegă, și ea ”profesionistă” în masaj erotic. Iar, pentru a-și promova serviciile, fata a postat un anunț pe un site cunoscut, în care a menționat numărul de telefon la care clienții o pot contacta. Afacerea a început să meargă, doar așa putea să plătească o chirie de 200 de lei pe zi! Până când…

La un an după ce a inaugurat salonul de masaj erotic, tânăra avea să trăiască, poate, coșmarul vieții. Un bărbat s-a arătat interesat de serviciile sale și a apelat la numărul de telefon. Discuția a fost rapidă… S-au înțeles. Clientul a ajuns la destinație în după-amiaza zilei de 24 martie. (CITEȘTE ȘI: VĂRUL CONDAMNAT PENTRU CRIMĂ AL LUI DANY VICOL A JURAT SĂ SE RĂZBUNE PE MARIO IORGULESCU)

Tânăra a început să facă masaj erotic la începutul lui februarie, 2018

Clientul și-a ieșit din minți: a strangulat-o!

A intrat în apartamentul victimei, au discutat prețul: 200 de lei. A cerut și raporturi sexuale, dar tânăra care avea să devină victimă în scurt timp i-a spus: ”Doar masaj erotic”. Bărbatul a acceptat, iar fata a trecut la treabă. A terminat ”munca”, dar… Iată povestea tinerei, aflată în rechizitoriu: ”Persoana vătămată a declarat în fața instanței că, după ce i-a efectuat inculpatului masaj erotic, a mers la baie, iar când s-a întors, după ce i-a spus acestuia că trebuie să îi dea banii deoarece va veni proprietarul să încaseze chiria, inculpatul a început să o lovească în zona feței, a trântit-o la pământ lovindu-se cu capul de noptieră, i-a aplicat apoi lovituri cu pumnii în zona pieptului, deși văzuse că suferise o operație pe cord.

Fiindu-i teamă pentru viața ei, persoana vătămată s-a prefăcut că leșină, împrejurare în care inculpatul a lăsat-o în pace, s-a încălțat și a luat de pe noptieră două telefoane mobile ce aparțineau persoanei vătămate, a ieșit din bucătărie, a împins-o din nou pe persoana vătămată către cameră, a descuiat ușa și a fugit pe scări.”

Cum a găsit-o proprietarul

După ce agresorul a bătut-o, i-a furat telefoanele și a fugit din apartament, acolo a ajuns proprietarul, care venise, într-adevăr, după banii de chirie. A găsit-o speriată și plină de urme de violență pe față. A vrut să o ducă la spital sau la poliție, dar fata a refuzat. Atunci, bărbatul a contactat-o pe colega tinerei, care a venit într-un suflet la locul incidentului. Abia a doua zi, victima a făcut plângere la Poliție, unde a explicat, cu lux de amănunte, coșmarul prin care a trecut.

Clientul a bătut-o măr și i-a furat telefoanele

A ajuns și la spital, având nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru a se pune pe picioare. (NU RATA: ”FIUL SECRET” AL REGELUI MIHAI I RECUNOAȘTE: ”AM FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE)

Cum s-a apărat agresorul

Atacatorul a fost depistat repede, iar la audieri a recunoscut incidentul, doar că a avut o altă versiune. ”Inculpatul a recunoscut nuanțat comiterea faptei, precizând cu ocazia audierii de către judecătorul fondului că, după ce a i-a achitat suma de 200 lei pentru serviciile prestate, a auzit o bubuitură în ușă și s-a speriat, întrucât, în trecut, «a mai fost la un asemenea apartament unde a fost bătut, i s-au luat și banii și nici nu a întreținut vreun contact sexual».

La plecare, a luat două telefoane mobile pentru ca victima să nu anunțe organele de poliție. Inculpatul a declarat că a dat telefoanele sustrase unui coleg de serviciu, iar acesta, la rândul lui, le-a vândut”. Nu le dăduse niciunui prieten, le-a vândut chiar el, după cum aveau să descopere anchetatorii.

A luat 3 ani și 8 luni de închisoare

Individul care a lovit-o și apoi a tâlhărit-o pe tânăra prestatoare de masaj erotic a fost arestat, iar după anchetă și finalizarea dosarului s-a ajuns la proces. A fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. (VEZI AICI: TOLEA CIUMAC, CONDAMNAT LA 2 ANI + 8 LUNI DE ÎNCHISOARE)

Agresorul a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare

Astfel, a primit doi ani de închisoare pentru tâlhărie, apoi câte un an pentru următoarele infracțiuni: conducere a unui vehicul fără permis, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și furt în scop de folosință.

Pedepsele menționate mai sus s-au contopit, iar bărbatul a rămas cu cea mai mare condamnare, aceea de doi ani pentru tâlhărie. Acesteia i s-a adăugat un spor de 1 an și 8 luni din totalul celorlalte pedepse. De asemenea, doritorul de masaj erotic va trebui să plătească 5.000 de lei daune morale victimei și 3.000 de lei, cheltuieli de judecată către statul român.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...