Un faimos lider de partid din România i-a declarat război total unei foste iubite. Cere test de paternitate!

Autor: I.D.
Publicat: 13/05/2018 | 23:26

Președintele executiv al PMP Valeriu Steriu îi declară război în instanță unei foste iubite, Simona Munteanu! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat că deputatul „3 mandate” îi solicită femeii cu care are un băiețel minor să facă un test de… paternitate! 

Fostul șef al UNPR i-a intentat proces fostei sale iubite la Judecătoria Sectorului 1. Motivul? Contestarea recunoașterii paternității. Cei doi au împreună un copil, însă lucrurile par acum să fi luat o întărsătură ciudată. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) .

Valeriu Steriu i-a declarat război fostei sale iubite

Valeriu Steriu era căsătorit când Simona a născut!

Simona Munteanu este directoarea unei reviste despre agricultură. Femeia a avut o relație cu Steriu, poveste din care a rezultat un băiețel.

În paralel, Valeriu Steriu era căsătorit cu o altă Simona, de care a divoțat în 2016, după șapte ani de căsnicie. Fosta lui soție s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde este consilier economic la consulatul nostru din Los Angeles.

La momentul divorțului, politicianul a susținut că promovarea fostei sale soții în diplomație nu a fost cea mai fericită soluție pentru trăinicia familiei lor.  Colac peste pupăză, Simona se afişase înainte de divorţul de Valeriu Steriu cu Ethan Hawke, celebrul actor de la Hollywood, însă politicianul a susţinut că nu gelozia a dus la despărţire.

„Este frumoasă, este deşteaptă, dar fiecare e pe direcţia lui. Eu sunt pasionat politic, ea e deja mult mai atrasă de partea ce se poate genera pentru România de-acolo. În aproape un an şi jumătate, ne-am văzut doar de două sau de trei ori câte o săptămână, fiecare cu alte priorităţi. Fiecare îşi vede de ritmul şi de viaţa lui”, declara Valeriu Steriu.

Deputatul „3 mandate” și-a găsit, din nou, dragostea

După cele două relații eșuate, Valeriu Steriu și-a găsit acum fericirea în brațele fiicei fostului preşedinte PMP Satu Mare, Ioan Opriș. Cei doi au împreună o fetiță de aproape doi ani, iar relația lor merge ca pe roate. De altfel, anul trecut, la botezul fiicei lui Valeriu Steriu au fost prezenți și Victor Ponta împreună cu Daciana Sârbu, însă nu și-a făcut apariția niciun coleg de partid de-al politicianului. (DETALII SI IMAGINI AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...