Un fotbalist de familie bună o ”curtează” pe fiica lui Teo Trandafir!

Publicat: 19/06/2019 | 06:14
CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie cea mai nouă prietenie din showbiz-ul românesc. (Cel mai bine platit job din București) Este vorba de doi tineri din familii bune, aflați la vârsta lui Romeo și a Julietei. Ei sunt Maia Trandafir, fata celebrei Teo Trandafir, și Laurențiu Hagiu, fotbalist la echipa Voluntari, fiul unui cunoscut cântăreț de muzică grecească. (CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR ȘI MAIA, DISCUȚIE SENZAȚIONALĂ)
Amândoi sunt foarte tineri, au doar 15 ani, deși Laur, prin prisma sportului făcut de el de mic, arată ca de 19-20 de ani. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Ar fi amici de un an

Maia și Teo. numai un zâmbet

 „Fata lui Teo Trandafir este de un an prietena tânărului fotbalist Laurențiu Hagiu. El este unul dintre copiii cântărețului de muzică grecească Marian Hagiu. Cei doi adolescenți, dar și familiile lor, au încercat timp de aproximativ un an să țină departe de ochii presei povestea  adolescentină”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  o sursă din apropierea celor două familii. (NU RATA: FIICA LUI TEO TRANDAFIR S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ DOMNIȘOARĂ)

Laur și Maia au o relație frumoasă, vorbesc des, la mijloc fiind vorba de cea mai curată prietenie, a mai precizat sursa noastră. De altfel, timpul nu le-ar permite să stea prea mult împreună, pentru că amândoi pun pe primul plan școală, iar, în cazul lui Laurențiu, și sportul îl solicită foarte mult, el fiind de altfel unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei de juniori din Voluntari.

Impresariat de Anamaria Prodan, dorit de Adrian Mutu

Laurențiu și Marian Hagiu, alături de Anamaria Prodan
Hagiu Jr. este unul dintre ce mai promițători jucători din generația lui (DETALII AICI), are un viitor mare în față, căci, deja, impresara lui, Anamaria Prodan, ar fi în tratative pentru mai multe transferuri foarte mari în afara țării.
Se zvonește că și Adrian Mutu l-ar fi dorit în Emiratele Arabe, la Al Wahda FC, dar nu la echipa mare, pentru că Laur este minor, ci la echipa de juniori a clubului. (VEZI ȘI: TEO TRANDAFIR, DECLARAȚIE TRANȘANTĂ DESPRE MAIA: ”DEOCAMDATĂ ARE ALTE PRIORITĂȚI!”)
 „În afară de faptul că este frumușel, înalt și bine făcut pentru anii lui, el este și deștept, cuminte și foarte credincios, trăind într-o famile care pune mare preț pe Dumnezeu, mersul la biserici și face fel de fel de pelerinaje”, a povestit un apropiat al tânărului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...