Un medic celebru și-a omorât iubita în timpul unei partide de sex! Detalii înfiorătoare

Publicat: 15/04/2018 | 15:41
Un medic celebru și-a omorât iubita în timpul unei partide de sex! Detalii înfiorătoare

Un medic estetician celebru este acuzat că și-a ucis soția într-un mod incredibil. Andreas Niderbichler (42 de ani) și-ar fi pus cocaină pe penis, înainte ca iubita lui de 38 de ani să îi facă sex oral. Femeia a leșinat și a murit imediat după, potrivit unor surse din anchetă. 

Medicul Andreas Niderbichler a fost arestat. Poliția susține că bărbatul a mai drogat și alte femei, fără ca acestea să știe. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul iubitei lui, care din păcate și-a pierdut viața. Femeia nu știa că medicul și-a pus cocaină pe organul sexual și a leșinat în timp ce îi făcea sex oral. Femeia a fost dusă la spital, dar și-a pierdut viața, în pofida eforturilor medicilor, potrivit cotidianului britanic Mirror.

Medicul estetician a drogat și alte femei, fără ca ele să știe

Doctorul Niderbichler este șeful clinicii Harzer, din Germania. Colegii lui nu știau că acesta se droghează. Mai mult, polițiștii au aflat că el folosea diferite aplicații online pentru a se întâlni cu femei. Procurorii susține că el i-a dat victimei cocaină, fără ca ea să știe. El este acuzat acum de omor. Au fost audiate mai multe dintre partenerele lui sexuale, care le-au spus anchetatorilor că s-au simțit mereu rău când au făcut sex cu el. Oamenii legii suspectează că Andreas Niderbichler le droga pe toate, fără ca ele să își fi dat acordul.

 

 

Citește și...