Un medic din București a fost depistat drogat de polițiști, la volanul unei mașini de lux! S-a întâmplat după o noapte albă prin cluburile din Mamaia

Publicat: 16/06/2019 | 11:19

Medicul a fost depistat drogat în timpul unui control de rutină organizat de polițiștii constănțeni. Acesta era la volanul unei mașini de lux, după o noapte petrecută în club.

Mini vacanța de Rusalii i-a făcut pe polițiștii constănțeni să fie mult mai vigilenți cu turiștii care au venit în acest weekend prin stațiuni, ca să se distreze. Așa au depistat și un medic bucureștean drogat, în timp ce conducea foarte relaxat o mașină de lux.  S-a întâmplat în timpul unei acţiuni pe care agenţii au desfăşurat-o în Mamaia. Si nu a fost singurul şofer sancţionat.

Polițist: Îl băgați în gură și trebuie să ia salivă până se face albastru.

Șofer – Da, să pun saliva?

Polițist – Puneți saliva pe el. Luați de pe obraz, peste tot.

Aparatul l-a dat de gol pe şoferul din Bucureşti, un medic care a condus fără nicio grijă, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase droguri.

„Aparatul a indicat o valoare pozitivă la consum de canabis în cazul acestui conducător auto. Urmează să ne deplasăm cu dumnealui la spital, să recoltăm probe biologice de sânge, pentru a depista valoarea exactă și să îi deschidem un dosar penal în acest sens”, a declarat Nicolae Doru Creţu, subcomisar de poliție în Constanța, pentru Digi 24.

Pentru că din momentul în care eşti prins drogat la volan ţi se ia dreptul de a conduce, poliţiştii i-au parcat bolidul de lux în apropiere. Nu a fost singurul sancţionat.

 

Citește și...