masina

Un barbat din Bucuresti a avut parte de socul vietii lui, intr-una din zilele acestea. Barbatul si-a dus masina la service, insa atunci cand a mers sa isi ridice automobilul, acesta a constatat ca a ramas pieton.

Cel care i-a furat masina tanarului este chiar mecanicul, spre surprinderea proprietarului. Dupa ce masina i-a disparut din service, barbatul a facut public un mesaj pe contul de socializare, in speranta ca o va recupera in stare buna.
"Dragi participanţi la trafic. Mi-am pierdut maşina. Un BMW E46 316i din 2000. Am lăsat-o ieri dimineaţa la service si începând cu ora 17:30 a dispărut împreuna cu mecanicul care se ocupa de ea. Pentru ca nu vreau încă sa cred că omul (pe care-l cunosc si îmi e oarecum apropiat) vrea sa-mi facă rău nu vreau sa apelez la Poliţie inca. De aceea va rog sa daţi de veste dacă o vedeţi prin traficul din Bucureşti. Un share ar fi de ajutor. Mulţumesc!", a fost mesajul acestuia imediat ce masina lui a diparut.

masina furata

Cateva ore mai tarziu, barbatul si-a anuntat prietenii virtuali ca masina lui a fost recuperata. Mecanicul care plecase cu automobilul din service, i-a inapoiat acestuia bolidul.

masina furata

"Am recuperat maşina. E bine, are toate cele 4 roţi. Era cam plină de noroi şi cu mai puţină benzină in rezervor. Mecanicul era beat turta într-un sat la mama dracu' pe lângă Urziceni si a scăpat de poliţie la mustaţă (tocmai ma aşezam la masa sa scriu plângerea cand am dat de el). Inca o data mulţumesc tuturor de mobilizare! Am reuşit sa dau de el într-un final. Aştept sa apăra. Va mulţumesc mult!", a fost mesajul barbatului, de pe contul de socializare.

Livia Lixandru

Citeste despre:masina, masina furata mecanic, masina furata mecanic beat service


Share On Facebook