Un tânăr din Botoşani, la spital după o partidă de sex: „Era pur şi simplu sfâşiat”

Publicat: 16/04/2018 | 12:41

De pe culmile plăcerii a ajuns pe cele ale durerii insuportabile. Aceasta e pățania unui bărbat din Botoșani, după o partidă maraton de sex cu iubita lui. De rușine, tânărul de 22 de ani a stat ceva timp cu durerea groaznică din zona intimă, însă, la un moment dat, el și-a făcut curaj și a mers la Unitatea de Primiri Urgențe, unde le-a arătat medicilor ce îl doare.

Tânărul botoşănean a fost supus unui examen amănunţit și, când au văzut cu ce problemă gravă şi mai puţin comună se confruntă pacientul, specialiștii au fost șocați. Potrivit lor, după primul act sexual, o parte din pielea prepuțului s-a rupt, iar durerile pe care le-a trăit sunt uriașe.

„Era pur şi simplu sfâşiat”, au declarat cadre medicale sub protec’ia anonimatului, potrivit observator.tv.

Medicii l-au sfătuit să își ia o pauză îndelungată de la contacte sexuale. Presa locală a titrat că, în astfel de cazuri, bărbaților le sunt recomandate intervențiile chirurgicale. Cu toate acestea însă, cererile de acest fel sunt aproape inexistente. De altfel, asta a făcut și tânărul rănit la „comoara” dintre picioare – nu a fost de acord cu operația în zona intimă.

 

Citește și...