Un tânăr din București a sunat la o prostituată! Cum procedează tânara pe timp de pandemie

Publicat: 26/04/2020 | 16:45
Un tânăr din București a sunat la o prostituată! Cum procedează tânara pe timp de pandemie

Pandemia de coronavirus ține oamenii în izolare la domiciliu, iar o astfel de situație afectează toate nivelurile societății. Ei bine, unul dintre acestea este reprezentat și de… rubrica matrimoniale, etichetă sub care se ascunde, de foarte multe ori, o afacere bănoasă, indiferent de momentul temporal. Dicutăm, bineînțeles, despre prostituție, iar ”fetele” au fost ”lovite” crunt de COVID-19.

Dar există și variante pentru ca ”activitatea” să se desfășoare în continuare. Un tânăr din București a sunat la un număr de telefon prezentat într-un astfel de ”anunț la matrimoniale”, cerând informații elocvente. 

”Mai este valabil anunțul? Cum te cheamă?”, este întrebarea adresată tinerei. ”De câte ori mă suni, mă pui pe alt telefon?”, întreaba aceasta, intrigată. ”Ăla care a sunat primul să se ducă…”, spune tânăra și închide telefonul. Dar tânărul sună la alt număr, întrebând, din nou, dacă anunțul mai este valabil. I se răspunde că da.

(CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CUM A COMPLETAT UN TÂNĂR DIN BIHOR DECLARAȚIA DE PROPRIE RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DEPLASEZ DIN CUZAP LA VOIEVOZI, DE AZI ȘI PÂNĂ…”)

”Îm poți da mai multe detalii, te rog?”, ”200 de lei ora”, răspunde fata, după ce precizează și tariful pentru alte ”plăceri”, în timp ce interlocutorii se amuză. Se sună la un alt număr. ”Mai este valabil anunțul?” Apoi, după ce este primit un răspuns afirmativ, tânărul întreabă. ”Și mai primești și pe vremurile astea grele? N-ai nicio treabă. Îmi poți spune zona, pozele sunt reale?” ”Da, pozele îmi aparțin în totalitate”, răspunde fata, iar farsa merge mai departe, după cum se poate observa în videoclipul – peste 100.000 de vizualizări – postat pe YouTube.

(VEZI ȘI AICI: DE RÂSUL CURCILOR! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN CRAIOVA ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MOTIVUL IEȘIRII ESTE DE LA BLOC PÂNĂ LA…”)