Unde merg vedetele: Bodrum, destinaţia cu un farmec aparte

Publicat: 19/05/2015 | 19:02
Unde merg vedetele: Bodrum, destinaţia cu un farmec aparte

Andreea Marin, Radu Vâlcan, Diana Dumitrescu şi Augustin Viziru sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care au petrecut zile de poveste pe tărâmul Turciei.

Fie că au mers în Bodrum în vacanţă, pentru a urma tratamente de detoxifiere sau să filmeze scene pentru diverse producţii de televiziune, oraşul turcesc i-a cucerit pe loc.

Cunoscut şi sub denumirea de ”Saint Tropezul” Turciei, Bodrum este un oraş cu plaje spectaculoase, construcţii cosmopolite cu arhitectură tipic mediteraneană, un trecut bogat şi o mulţime de obiective turistice. Peisajele idilice din Bodrum i-a inspirat pe mai mulţi producători de filme şi seriale.

Pe lângă serialul românesc Iubire si onoare, celebra producţie turcească Dragoste şi pedeapsă, şi alte filme internaţionale au fost turnate aici. Bodrum a servit ca ”platou de filmare”, pentru renumita Andreea Marin care a vizitat fiecare colţişor al acestei destinaţii în căutarea clinicii ideale unde să urmeze programe de detox raw-vegan.

Destinaţia a numit-o ”colţul de rai al Turciei”, iar filmările în care rolul principal îl joacă însuşi orăşelul turcesc, au apărut pe site-ul personal al fostei prezentatoare tv. Meditaţia, yoga, plaja şi peisajele care par pictate de însuşi Picasso, ale acestei staţiuni i-au schimbat radical viaţa în bine, şi i-au adus vedetei zâmbetul pe buze.

Şi Kate Moss a călcat pe urmele vedetei noastre, şi s-a internat câteva zile într-un centru de detoxifiere pentru a urma acelaşi program, prin care elimini toxinele din corp cu ajutorul fructelor şi legumelor proaspete, dar şi a clismelor zilnice. Vedeta internaţională le-a combinat cu sesiuni de stretching, pilates şi yoga.

Elegant, fermecător, cu o viaţă de noapte fulminantă, Bodrum le oferă turiştilor mai mult decât peisaje pitoreşti, tratamente de înfrumuseţare sau plaje lungi cu nisip precum mierea.

Apele precum cristalul sunt numai bune dacă sunteţi pasionaţi de sporturile acvatice, iar străduţele labirintice pavate cu pietre neşlefuite sunt perfecte pentru promenade la apusul soarelui, când clădirile sunt scăldate în nuanţe de orange şi violet.

Early Booking Bodrum
 

Hotel Family Belvedere 3*- de la 271 euro/persoană, 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transferuri, asistenţă turistică. Click aici pentru cererea de ofertă!

Mădălina Isar

Citește și...