Unde şi-au petrecut celebrităţile vacanţă de vară

Publicat: 10/09/2019 | 12:42
Unde şi-au petrecut celebrităţile vacanţă de vară

Vara este cea mai bună perioadă a anului, iar celebrităţile noastre preferate s-au bucurat de gloria vremii călduroase. Fie că a fost vorba de vacanţe de lux sau de călătorii alături de familie, anul acesta au fost văzute multe vedete în diferite colţuri ale lumii. Chrissy Teigen, de 33 de ani, John Legend, 40 de ani, Kendall Jenner, 23 de ani şi mulţi alţii au fost văzuţi relaxându-se şi bucurându-se de vacanţă departe de lumina reflectoarelor.

Marbella, Spania

Eva Longoria, de 44 de ani, este o altă vedetă care ştie să-şi petreacă vara aşa cum trebuie. Actriţă a fost văzută distrându-se alături de soţul ei José „Pepe” Bastón, de 51 de ani, în Marbella, Spania, pe 10 iulie, în timp ce-şi afişa trupul fantastic într-un costum de baie alb dintr-o piesă, cu modele de frunze verzi. La un moment dat, fericitul cuplu a împărtăşit un moment dulce, în timp ce Pepe s-a aşezat pe un fotoliu şi Eva s-a aplecat să-i dea un sărut. Eva şi-a completat ţinuta de plajă cu o pălărie mare şi o pereche eleganta ochelari de soare.

Coasta Amalfi

Coasta Amalfi ar putea fi unul dintre cele mai fotogenice locuri din lume, graţie oraşelor însorite şi colorate de pe faleză Positano, Ravello şi Amalfi în sine. Anul acesta, în luna iunie, Rihanna şi-a petrecut vacanţă în Italia, pe coasă Amalfi. Anul trecut, Jennifer Aniston, Will Smith, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Hugh Jackman şi Heidi Klum au fost doar câţiva dintre ceilalţi turişti care au ales să viziteze Amalfi. Poate că nu ar trebui să fie o surpriză atât de mare. Pe lângă mâncărurile clasice, peisajele uimitoare şi faptul că întreaga regiune este un patrimoniu mondial UNESCO, există o mulţime de motive pentru care turiştii aleg această destinaţie. Mulţi fac şi o excursie de o zi cu barca pe insula plină de farmec Capri, pentru a vedea faimoasa Grota Albastră.

Bora Bora, Polinezia Franceza

Când Demi Lovato a început să împărtăşească fotografii cu ea însăşi care se ridică dintr-un ocean cristalin în Bora Bora în această primăvară, a trezit interesul fanilor pentru Polinezia Franceza, numind Bora Bora „cerul pe Pământ”. În 2015, Jennifer Aniston şi Justin Theroux au mers în luna de miere în Bora Bora. Nicole Kidman şi Justin Bieber au fost şi ei în vizită, şi mai recent, Halle Berry şi-a petrecut vacanţă acolo.

Lacul Como, Italia

În prezent, se ştie că George Clooney şi Amal Clooney deţin o casă pe ţărmul lacului Como; Clooney a cumpărat Villa Oleandra în anul 2001. Dar nu sunt singurele celebrităţi care s-au bucurat de relaxare pe malul lacului din regiunea Lombardiei. Vara trecută, Jennifer Aniston şi Adam Sandler au fost oaspeţii familiei Clooney. Între timp, anul acesta, fostul preşedinte Barack Obama şi prima doamnă Michelle Obama au fost văzuţi pe o barcă cu Clooney.

O parte dintre aceste destinaţii sunt destul de accesibile, aşa că nu doar vedetele sau persoanele cu buget mare se pot bucura de o vacanţă deosebită. Un cont de economii sau un împrumut rapid oferă oricui şansă de a se bucura de soare pe coasta Amalfi, în Marbella, sau orice altă destinaţie de vis.