Ups, eroare! Claudia Pavel, cu sânii la vedere, după ce sutienul transparent i-a jucat o festă în timpul unui concert

Publicat: 01/10/2018 | 12:30

Claudia Pavel, cunoscută drept și Cream, a fost victima propriei vestimentații pe care a ales să o poarte în timpul unui concert în București. Din cauza mișcărilor din coregrafie, bluza i-a alunecat de pe umăr, lăsând la vedere sutienul transparent, care, la un moment dat, s-a mișcat mai mult decât trebuia: astfel, cântăreței i s-au văzut sânii. Show-ul incediar a avut loc la doar câteva zile după ce s-a aflat că frumoasa artistă iubește din nou.

Citește și: Cine este noul iubit al Claudiei Pavel, fostă concurentă la “Exatlon”

Claudia Pavel, cu sânii la vedere, după ce sutienul transparent i-a jucat o festă în timpul unui concert

În vârstă de 33 de ani și îndrăgostită până peste cap, Claudia Pavel a fost pusă într-o situație rușinoasă. Sutienul sexy pe care îl purta s-a deplasat atât de mult în timp ce cânta și dansa pe scena dintr-un club din Capitală, încât i s-au văzut zonele intime. Bărbații aflați în public au fost încântați de priveliște, dar imaginile făcute publice ar putea să-l deranjeze pe bărbatul cu care artista se iubește în prezent.

Citește și: Vedetele cu posteriorul la vedere! Andreea Antonescu, Cream sau Gina Pistol sunt numai câteva dintre divele care şi-au expus bombeul

“Ti-a căzut bluza de pe umăr!!! 😘😘😘”, “Te iubesc!”, “Ce se vede acolo… 😍😍😍” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali la unele dintre fotografiile apărute pe Internet.

Citește și...