Cine este vedeta care a prins buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan! Urmează încă o nuntă în showbiz!

Publicat: 16/09/2019 | 11:04

Da, da, e adevărat! Urmează încă o nuntă în showbiz, pentru că buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan azi-noapte a fost prins de o cântăreață de la noi. Artista se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi, iar melodiile sale ajung repede în topurile muzicale românești. 

Citește și: Cadou personalizat făcut Andreea Bălan pentru soțul ei, George Burcea, imediat după petrecerea de nuntă! Nu orice femeie ar fi capabilă de așa ceva

Cine e cântăreața care a prins buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan

După dansul mirilor Andreea Bălan și George Burcea, momentul tortului și nu numai a avut loc o altă scenă încărcată din punct de vedere emoțional: cel în care mireasa și-a aruncat buchetul. După ce le-a păcălit pe domnișoarele care visează la o nuntă de poveste, artista a aruncat buchetul de mireasă direct în mâinile fetiței nașilor ei. Monica Davidescu și soțul ei, Aurelian Temișan, au fost uimiți și s-au amuzat alături de invitați. Cum micuța Dora Maria Davidescu Temişan mai are ceva timp până își va întâlni alesul și va face pasul cel mare, Andreea Bălan a fost nevoită să repete mișcarea. De data aceasta, buchetul de mireasă a ajuns la Lora. Frumoasa cântăreață a fost șocată și, după câteva clipe de uimire, ea a mărturisit doar: “A venit la mine”.

Cu buchetul de mireasă în mână, artista Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan, care a luat-o de mână și au mers împreună spre scenă, unde s-au așezat pentru tradiționalul moment în care voalul îi este prins în părul celei care a prins buchetul. Pe contul ei de Instagram Stories, fosta prezentatoare TV a urcat mai multe filmări de azi-noapte, însă nu a scris nimic despre nunta sa cu logodnicul Ionuț Ghenu.

“Venim la nunta ta!”, a spus Andreea Bălan cu multă bucurie în glas.

“Bine”, a reacționat Lora, care era încă foarte emoționată.

“Lora, urmezi”, i-a șoptit la Monica Davidescu.

“Știu”, a zis fosta prezentatoare de la Pro TV.

Cântăreața Lora a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan © Instagram Stories
Cântăreața Lora a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan © Instagram Stories

Citește și: Tort uriaș pentru micuța Clara Maria! Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat, iar fetița lor a fost creștinată FOTO