Vacanta sau somaj? Primele imagini cu Olaroiu in tara dupa speculatiile cum ca arabii l-ar fi aruncat ca pe o masea stricata!

Publicat: 21/11/2014 | 19:32

La mijlocul acestei saptamani, Cosmin Olaroiu s-a intors de urgenta in Romania. Revenirea sa este cel putin ciudata, mai ales ca presa araba a scris, de curand, ca antrenorul este foarte aproape de o despartire de Al Ahli.

La inceputul acestei saptamani, presa din Emiratele Arabe Unite a anuntat iminenta plecare a lui Cosmin Olaroiu de la carma formatiei Al Ahli. Jurnalistii au spus ca infrangerea din Cupa Emiratelor, 1-4 cu Al Sharjah, i-a fost fatala tehnicianului roman, mai ales ca acest esec era al doilea in ultimele trei partide pentru formatia pregatita de fostul tehnican de la Steaua si FC National.

Vizita sau revenire ?

La cateva zile dupa anuntul presei arabe, Cosmin Olaroiu s-a intors in Romania. Miercuri, paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe “Oli” la revenirea in tara, tehncianul fiind insotit de fiul sau, dar si de ginerele lui Victor Piturca. Cu o sapca trasa pe cap, tehnicianul care a scris istorie in fotbalul din tarile arabe a zabovit cateva minute in fata terminalului de sosiri, apoi si-a trimis fiul pentru a achita parcarea si a plecat grabit spre oras.

Olaroiu a fost extrem de bucuros de revederea cu apropiatii sai
Olaroiu a fost extrem de bucuros de revederea cu apropiatii sai


Se mai intoarce la echipa?

Oli nu si-a anuntat nici macar apropiatii daca este vorba de o scurta vizita in tara sau mandatul sau pe banca celor de la Al Ahli s-a incheiat. Totusi, un lucru este cert, viitorul romanului pe banca formatiei din Emiratele Arabe Unite este invaluit in mister, iar situatia la echipa nu este una foarte buna.

Tehncianul s-a intretinut cateva minute cu cei care au venit sa-l astepte la aeroport
Tehncianul s-a intretinut cateva minute cu cei care au venit sa-l astepte la aeroport

 

CITESTE SI:

Arogantele fiului au umplut paharul! Olaroiu a luat foc cand a aflat ca Juniorul i-a golit cardul ca s-o rasfete pe Roxana-Fecale

Olaroiu si Radoi au dat drumul desfraului pe banii seicilor din Emirate! Cum au fost filmati in miez de noapte cu camera ascunsa!

Si-a terminat casa de la Snagov

Olaroiu a mers la masina, iar apropiatii lui s-au ds sa plateasca parcarea
Olaroiu a mers la masina, iar apropiatii lui s-au ds sa plateasca parcarea

Un alt motiv pentru revenirea lui Cosmin Olaroiu in Romania poate fi legat de casa pe care acesta o construieste in Snagov. Din informatiile obtinute de reporterii CANCAN.RO imobilul este aproape terminat, iar pana la sfarsitul anului familia fostului atacant se va mute in noua locuinta.
 

Citește și...