bogdan gigina
Bogdan Gigina

Raluca, vaduva lui Bogdan Gigina, politistul care si-a perdut viata in timp ce se afla in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, se angajeaza in Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Bogdan a decedat in luna octombrie a anului trecut dupa ce a cazut intr-o groapa facuta de compania de gaze pe marginea unui bulevard important din Capitala. La trei luni de la tragedie, vaduva politistului a decis sa paraseasca actualul loc de munca. Potrivit surselor noastre, Raluca, care lucreaza inca la o agentie de turism, si-a anuntat sefa ca demisioneaza.

Bogdan si Raluca se iubeau enorm
Bogdan si Raluca se iubeau enorm
A primit oferta de a lucra in MAI si a acceptat. Acum este in preaviz, iar sefa ei, care este foarte multumita de Raluca, vrea s-o intoarca din drum. Si asta pentru ca nu vrea sa piarda un colaborator apropiat, Raluca este mana ei dreapta”, spun sursele noastre. Vaduva lui Bogdan Gigina este insa decisa sa plece de la agentia de turism.

A cazut cu motocicleta intr-o groapa

bogdan cosmin gigina
Bogdan Gigina era politist la Rutiera si asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, la acea vreme ministrul Afacerilor Interne. El a cazut cu motocicleta intr-o groapa, iar medicii nu au mai putut sa-i salveze viata. "Politistul se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu specifice politiei rutiere, conform reglementarilor legale in domeniu, fiind angrenat in dispozitivul mobil si fix de fluidizare a traficului rutier in municipiul Bucuresti, asigurand deplasarea in siguranta, a unei coloane oficiale, precum si a celorlalţi participanti la trafic. Imediat dupa producerea accidentului, coloana oficiala s-a oprit la fata locului si au fost dispuse masuri pentru mobilizarea echipajelor medicale in vederea acordarii primului-ajutor, politistul fiind transportat la Spitalul Universitar”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.
bogdan cosmin gigina
Tanarul a murit la spital, in bratele sotiei sale. Bogdan Gigina avea 28 de ani, era casatorit si lucra de opt ani in Ministerul Afacerilor Interne. El a fost condus pe ultimul drum de sute de colegi si inmormantat cu onoruri militare.

Cazul este cercetat de DNA


DNA
Gabriel Oprea a demisionat din functia de ministru de Interne dupa ce un politist din coloana sa oficiala a decedat in timpul misiunii. Cazul este cercetat in prezent de procurorii DNA. “Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, prin ordonanta din data de 6 noiembrie 2015, declinarea cauzei privind accidentul rutier produs la data de 20 noiembrie 2015 in Bucuresti, soldat cu decesul numitului Gigina Cosmin Bogdan in favoarea Directiei Nationale Anticoruptie.
Gabriel Oprea
In cauza există indicii de savarsire a infractiunii de abuz in serviciu, raportat la modul de constituire si folosire a coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne"
, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa ICCJ.
B.G.

 

Citeste despre:bogdan gigina politist mort, sotie bogdan gigina angajare


Share On Facebook