Valverde, eroul Realului din Super Cupă, are o IUBITĂ BETON!

Autor: Sabin P.
Publicat: 14/01/2020 | 14:54

Federico Valverde, deși a luat cartonașul roșu, a fost declarat MVP-ul finalei cu Atletico Madrid, din Super Cupa Spaniei. Uruguayanul e acum cunoscut și datorită relației cu Mina Bonino, o jurnalistă originară din Argentina. (VEZI ȘI: Alex Pițurcă și Cristina Ich, vacanță incitantă în Mexic!)

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Conform unui interviu acordat de Mina Bonino, cei doi s-au întâlnit pe rețelele de socializare și inițial ea nu a dorit o relație cu fotbalistul. Există o diferență de 5 ani în favoarea jurnalistei, însă acum cei doi așteaptă primul copil împreună. Legătura romantică a progresat foarte rapid, deoarece la doar două luni de la startul acesteia, Mina și-a lăsat tot ce avea în Argentina și s-a mutat cu Valverde la Madrid. Mijlocașul de 21 ani a fost eroul lui Real Madrid în Super Cupa Spaniei cu Atletico, având o intervenție salvatoare în fața lui Alvaro Morata, în ciuda cartonașului roșu primit. Astfel, uruguayanul a fost numit cel mai bun jucator al partidei.

Valverde și Bonino vor fi părinți în scurt timp

Mina Bonino a absolvit Universitatea din Buenos Aires și unul dintre primele sale joburi a fost la televiziunea TyC Sports, unde a prezentat vremea. De asemenea, s-a ocupat de emisiuni de succes ca „Intruders în America” și „The Network”. Înainte să rămână însărcinată, Mina era o împătimită a sportului și posta numeroase imagini din sala de forță, pe contul său de Instragram. Cei 273.000 de urmăritori sunt însă „fericiți” cu poze sexy de la plajă sau din ședințele foto, Mina fiind o femeie deosebit de atractivă.

View this post on Instagram

🌴💧🏝 🥰

A post shared by Mina Bonino (@minabonino) on

 

Citește și...