Vărul condamnat pentru crimă al lui Dany Vicol a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu: ”Dinte pentru dinte! Dacă ajunge la închisoare, îl…”

Publicat: 15/09/2019 | 23:53

Numai în pielea lui Gino Iorgulescu, șeful LPF, să nu fii! Mario, fiul său, a provocat un terifiant accident rutier, în care un tânăr, Dany Vicol, a murit. Rudele celui decedat cer să se facă dreptate, mai ales pentru că Mario ar fi încălcat multe reguli de circulație, fiind băut, drogat și conducându-și bolidul cu 240 de km/h. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are informații de ultimă oră despre planul pus la cale de vărul lui Dany Vicol și vi le prezintă în exclusivitate.

Acum o săptămână, în zori, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, provoca un accident rutier, în urma căruia Dany Vicol (24 de ani) își pierdea viața. Fiul șefului LPF conducea un bolid de lux cu peste 200 de km/h. Mai mult, ar fi fost băut și drogat. A pierdut controlul volanului, a izbit marginea drumului, care l-a aruncat pe celălalt sens de mers, iar acolo a lovit frontal o altă mașină. Praf s-au făcut amândouă, iar Mario a scăpat cu viață, fiind însă internat în stare gravă. Doar aparatele îl țin în viață. (CITEȘTE ȘI: Gestul făcut de familia Iorgulescu în ziua înmormântării lui Dany Vicol)

„S-a auzit de acea amenințare”

Dany, tânărul de 24 de ani, tatăl a doi copii, a fost condus pe ultimul drum, iar rudele lui au trimis săgeți către Gino Iorgulescu, tatăl șoferului vinovat. Mai mult, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că Dany are un văr certat cu legea, care se află în închisoare pentru crimă, iar de acolo ar fi jurat răzbunare. Concret, acesta le-ar fi spus colegilor de celulă că ”dacă Mario scapă cu viață și ajunge în închisoare, îl voi termina! Dinte pentru dinte!”

Gino Iorgulescu ar fi primit amenințări din partea familiei tânărului ucis în accidentul rutier

Amenințările spuse în spatele gratiilor ar fi ajuns, însă, și la Gino Iorgulescu, iar acesta a luat, deja, primele măsuri de precauție. Astfel, acesta ar fi contactat niște bodyguarzi, pentru a-i angaja să-l apere pe el, dar și pe familia lui. ”Lui Gino îi este teamă de răzbunare, mai ales că s-a auzit de acea amenințare… Așa că în scurt timp el își va angaja câțiva bodyguarzi”, a dezvăluit un apropiat al președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

I-ar fi cerut 3.000.000 de euro lui Gino Iorgulescu

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), un unchi al lui Dany Vicol a mers la spitalul în care se află internat Mario Iorgulescu pentru a-i cere tatălui acestuia trei milioane de euro, sumă care ar reprezenta daune morale. Câte un milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany Vicol – o fetiță de 7 ani și un băiețel de 4 luni – și un milion de euro pentru părinții tânărului de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. (NU RATA: IMAGINI ȘOCANTE CU MOMENTUL ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU)

Gino Iorgulescu le-ar fi spus rudelor lui Dany Vicol că nu dispune, momentan, de această sumă și că ar fi indicat să aștepte finalizarea procesului. Unchiul tânărului mort în accident ar fi început însă să îl asalteze pe președintele LPF cu telefoane și i-ar fi cerut, clar și răspicat, să se împrumute. Lucrurile s-ar fi complicat ulterior, iar familia îndoliată ar fi trecut la amenințări. Motiv pentru care Gino Iorgulescu ar fi apelat la serviciile unei firme de pază.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila. Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 km/h.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulație, în care Dany Vicol și-a pierdut viața

(VEZI AICI:  Gestul făcut de familia Iorgulescu în ziua înmormântării lui Dany Vicol)

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO.

Dany Vicol a fost înmormântat în Rudeni, acolo unde locuiesc părinții lui. Dany a fost îngropat în același loc unde este și sora lui, care a decedat în urmă cu câțiva ani, din cauza unei boli incurabile. Fata avea doar 6 ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)