loc de parcare

Timp de 10 ani, o femeie in varsta de 48 de ani si-a gasit mereu locul de parcare ocupat de vecini. Razbunarea lui Julie Geue a atins cote maxime, dupa ce a rezistat cu calm in toti acesti ani.

Satula de tot ceea ce se intampla, femeia a chemat câţiva muncitori să aştearnă prundiş pe suprafaţa locului de parcare. Când aceştia au ajuns la faţa locului, nu şi-au putut face datoria din cauza unei maşini parcate acolo. Aceea a fost picătura care a umplut paharul.

loc de parcare

Julie s-a enervat şi le-a spus muncitorilor să verse tot prundişul în aşa fel încât maşina respectivă să nu mai poată ieşi din parcare. În plus, femeia a înfipt o mistrieîn prundiş, împreună cu un bilet pe care scria „Săpat plăcut, măcar nu plouă!”, scrie telegraph.co.uk. „Vinovatul în acest caz susţine că a făcut o greşeală inocentă şi că a fost confuz în legătură cu locuinţa în faţa căreia ar trebui să parcheze. Din păcate, după zece de ani în care m-am confruntat cu oameni leneşi, nepoliticoşi şi care, adesea, mă ameninţau, oameni care au făcut acest lucru, nu îmi mai pasă dacă este o greşeală inocentă sau nu”, a declarat Julie.

Livia Lixandru

Citeste despre:razbunare femeie loc de parcare, razbunare femeie vecini loc de parcare zece ani


Share On Facebook