Versace era copil când Fizz avea maşini luxoase, blănuri scumpe şi femei. L-am filmat după 5 ani pe adevăratul „Împărat al fiţelor“!

Publicat: 22/07/2017 | 00:00

În urmă cu câţiva ani, el era considerat unul dintre cei mai bine cotaţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Pe lângă blănuri, lanţuri de aur, maşini scumpe şi femei care îi picau la picioare, deţinea recordul în ceea ce priveşte numărul de „fiţe“ pe metru pătrat. (VEZI CE MAŞINĂ CONDUCE)

Anii au trecut, însă, iar Bogdan Croitoru, alias Fizz, s-a mai liniştit. Iar toată opulenţa pe care o emana cel care arunca mii de euro prin cluburi s-a şters şi ea. Mai exact, au zburat în jur de cinci ani de când Fizz cel de altădată a preferat să se retragă din lumina sclipitoare a reflectoarelor. Şi să tot fie vreo zece ani de când cântă melodii cu retorică precum „Dacă nu eu, atunci cine?“.

Chiar dacă nu se mai afişează ca-n vremurile bune, fiind detronat de juni precum Andrei Versace, în mod cert, nimeni nu va putea vreodată să îl uite cu adevărat pe Fizz. Mai ales că, dacă ar fi să existe vreun soi de clasament, cu siguranţă ar câştiga detaşat titulatura de adevăratul „Împărat al fiţelor“. Spunem asta deoarece Bogdan Croitorul pare să fi „inventat“ un anumit stil care l-a consacrat, pe când Versace era doar un copil. Însă, maşinile de sute de cai putere, blănurile scumpe şi femeile frumoase au fost dat la schimb pe o viaţă cumpătată.

„Împăratul fiţelor“ de altădată se afişa astfel în videoclipurile sale
„Împăratul fiţelor“ de altădată se afişa astfel în videoclipurile sale

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat în urmă cu ceva timp pe Fizz, într-un centru comercial din Capitală. Acolo, fostul cântăreţ şi-a cumpărat bilete pentru a viziona un film şi părea să se bucure cu adevărat de traiul său liniştit. „Dezbrăcat“ de blănuri şi lanţurile de aur, doar atitudinea pare să fi rămas de cel care se dorea a fi cândva un adevărat gangster american. Asta deoarece Bogdan Croitoru s-a afişat într-o ţinută casual, compusă dintr-un pulover de culoare neagră şi jeansi. De asemenea, el părea să îşi fi pierdut strălucirea prezentă în fiecare dintre videoclipurile sale.

Fizz a apărut într-un mall din Capitală, în urmă cu câteva zile
Fizz a apărut într-un mall din Capitală, în urmă cu câteva zile

Însă, doar atitudinea sa pare să fie singurul „aliat“ care i-a mai rămas lui Fizz, pentru că i-a fugit de mai multe ori privirea după câteva domnişoare. „Fac altceva acum, sunt liniştit, sunt mulţumit cu ceea ce am. Nu regret nimic din trecutul meu, însă nu mă mai regăsesc, ne povestea Fizz, în urmă cu câţiva ani.

Citește și...