ioana condea

Parintii Ioanei Condea au ajuns in pragul disperarii. Spitalizarea fetei batute crunt de concubin nu a mai fost platita de o luna, iar medicii cer urgent rezolvarea problemei. CANCAN.ro a aflat toate detaliile.

A trecut mai bine de un an si jumatate de cand Ioana Condea zace aproape moarta pe un pat de spital din Germania. Ea este tinuta in viata numai de aparate, dupa ce, in august 2013, ea a fost batuta cu bestialitate de concubinul ei, care era si sotul celei mai bune prietene. De atunci, pustoaica este o leguma, nu este constienta si nu da semne ca ar auzi ce se intampla in jurul ei.

ioana condea

Medicii sunt extrem de rezervati in privinta sanselor acesteia de supravietuire. Mai exact, ei cred ca ar mai putea fi tinuta cativa ani in viata de aparate, insa e greu de crezut ca isi va reveni, avand in vedere ca pana in acest moment nu a raspuns la nici un tratatament.

ioana condea

O posibila recuperare a Ioanei este incetinita si de faptul ca familia nu ii este alaturi. Parintii acesteia au grave probleme financiare si nu isi permit sa plateasca transport, cazare si tot ceea ce mai este nevoie. Pana acum, mama Ioanei a fost de trei ori sa isi vada fiica, si de fiecare data a plecat distrusa de durere.


Citeste si

Anuntul trist facut dupa de ce Ioana Condea a stat 15 luni in coma: “Nu o mai putem tine in viata!”

S-a intamplat dupa un an de coma profunda. Parintii Ioanei Condea au primit vestea din Germania

ioana condea


Au ajuns in pragul disperarii!


Pana acum, spitalizarea Ioanei a fost platita integral de oameni cu suflet mare, care au dorit sa ii dea fetei o sansa la viata. Insa, banii aceia s-au epuizat, asa ca familia ar trebui sa plateasca din nou: ”Sunt amarati, traiesc de pe o luna pe alta. De unde sa plateasca ei zeci de mii de euro lunar? Spitalizarea este deja neplatita de o luna, conducerea spitalului a luat deja legatura cu familia Ioanei. Le-a explicat ca nu pot intelege situatia la nesfarsit. Parintii fetei sunt disperati, saracii. Daca ar fi sa o ia de acolo si sa o aduca inapoi in Romania, ar trebui sa faca acest lucru cu un avion privat, specializat. Asta ar costa 10.000 de euro. In plus, medicii nu pot da asigurarii ca ea ar rezista transportului”, a declarat un apropiat al familiei Condea, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:ioana condea, ioana condea coma, ioana condea spitalizare, ioana condea parinti


Share On Facebook