Oana Frigescu

Fosta vedeta a Antenei 1, Oana Frigescu, primeste o adevarata lovitura din partea judecatorilor. Barbatul cu care a fost casatorita si cu care are o fetita a obtinut in instanta dreptul de a o executa silit!

Surse judiciare ne-au dezvaluit ca, in urma cu cateva minute, Judecatoria Sectorului 2 i-a dat castig de cauza lui Andrei Badiu in procesul in care solicita executarea silita a fostei sotii. “Am facut aceasta cerere, in primul rand, pentru ca Oana nu respecta programul care-mi fusese stabilit ca sa-mi vizitez fiica si, in al doilea rand, pentru ca imi datora o suma de bani. N-am vrut sa fac nimic impotriva ei, dar m-a provocat!”, ne-a marturisit Andrei Badiu.

Judecatorii si-au dat OK-ul ca Oana Frigescu sa fie executata silit de fostul sot
Judecatorii si-au dat OK-ul ca Oana Frigescu sa fie executata silit de fostul sot

Acesta sustine ca fosta prezentatoare TV l-a dat prima in judecata pe motiv ca n-ar fi platit cateva luni pensia alimentara si ca nu i-a achitat si cheltuielile de judecata. “Era vorba in total de o suma derizorie, de 1.000-2.000 de euro. Ea a cerut executarea mea silita, iar eu nu puteam sta cu mainile in san si am vrut sa ma apar”, a adaugat Badiu. Asa ca acesta a deschis, in paralel, un proces in care arata faptul ca nu i se respecta programul de vizita a fetitei si, in plus, ca a platit avans 5.000 de euro la gradinita la care invata fiica lor.

Daca ea (n.r. - Oana) a vrut sa se razboiasca cu mine pentru 1.000-2.000 de euro, atunci am zis sa-mi plateasca si ea ceea ce am suportat eu la gradinita. Cel mai mult m-a deranjat insa ca aveam dreptul sa merg cu fetita noastra in vacanta, cumparasem si biletele pentru Turcia, dar ea s-a opus, asa ca mi-a dat toate planurile peste cap. A vrut doar sa ma sicaneze”, a mai declarat Andrei.

Andrei Badiu sustine ca a evitat sa ajunga in instanta, insa fosta sotie l-a provocat introducand impotriva lui o actiune de executare silita
Andrei Badiu sustine ca a evitat sa ajunga in instanta, insa fosta sotie l-a provocat introducand impotriva lui o actiune de executare silita "pentru o suma derizorie"

De altfel, o alta instanta din Bucuresti a luat miercuri in discutie cererea fostului sot al Oanei Frigescu de a primi custodia comuna pentru fiica lor. Magistratii au interogat mai multi martori, dar si pe Oana. “Eu am vrut sa ne intelegem in fata instantei, dar ea nu a fost de acord. Au fost audiate, de partea Oanei, bona filipineza si o prietena care nu m-a vazut decat o data in viata. Sigur voi obtine dreptul de a imparti custodia, asa cum e normal”, a mai spus Andrei Badiu pentru Cancan.ro. O decizie in acest proces va fi pronuntata in 17 iulie.

banner

Adrian Nicolae

Citeste despre:oana frigescu, andrei badiu, oana frigescu executata silit


Share On Facebook