Veste tragică în România. A murit. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic

Publicat: 19/04/2019 | 08:39
Veste tragică în România. A murit. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic

Veste tragică în România. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, iar familia este în stare de șoc. Poliţiştii din Prahova desfășoară acum cercetări pentru ucidere din culpă, după ce un copil de doi ani din Vălenii de Munte a murit, joi, cel mai probabil înecat cu paste făinoase, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că tragedia s-a produs în Vălenii de Munte, în jurul prânzului. Cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor a fost mama copilului în vârstă de 2 ani.

Medicii de la ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa copilului.  „Medicii de pe ambulanţă au extras de pe căile respiratorii paste făinoase”, a declarat Marian Popescu.

Un alt copil de doi ani s-a înecat cu o bomboană

Tragedia s-a produs în ziua  de 16 aprilie 2019, după orele prânzului. Băiețelul se afla în grija surorii sale mai mari, în timp ce tatăl se afla la serviciu. Mama copilului era ieșită până la magazin. La un moment dat, fetița și frățiorul ei au mâncat câte o bomboană tip drajeu, dar, la scurt timp, micuțului i s-a făcut rău și nu a mai putut să vorbească.

Mama l-a găsit pe copil în agonie și a chemat imediat salvarea. A fost însă prea târziu pentru micuțul în vârstă de doi ani, care rămăsese fără aer, după ce bomboana i s-a oprit în gât. El a murit chiar în brațele mamei sale, la scurt timp după ce a fost găsit. Trupul copilului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost deschisă și o anchetă a poliției, pentru a se stabili dacă a fost vorba despre neglijență, informează reporterbuzoian.ro.

 

Citește și...