A treia ediţie a celui mai recent show PROTV ”Uite cine dansează” a debutat luni seară, 20 martie, cu perechile gata să facă spectacol pe ringul de dans. Mihaela Rădulescu a prezentat show-ul alături de Cabral şi nu au lipsit "înţepăturile" cu Andreea Marin, din juriu, aşa cum s-a întâmplat şi în prima ediţie! (https://www.cristinasavulescu.com/)

UPDATE 23:03 Joseph Hadad şi partenera lui au părăsit competiţia ”Uite cine dansează”, fiind a doua pereche eliminată şi a treia care iese din concurs.

Hadad şi Strunilă au fost nominalizaţi pentru eliminare, însă celebrul bucătar a fost cel care a părăsit concursul
Hadad şi Strunilă au fost nominalizaţi pentru eliminare, însă celebrul bucătar a fost cel care a părăsit concursul

UPDATE 22:56 Florin Călinescu i-a spus lui Alex Velea că-şi doreşte să devină şi el un tatuaj pe trupul lui.

”Alex, după nevastă-ta şi Smiley, vreau să mă tatuezi şi pe mine, că doar sunt istoria divertismentului românesc, aşa cum a zis Mihaela Rădulescu. Acolo unde e mic şi se face după... Vreau exclusivitate acolo!”, i-a cerut Florin Călinescu artistului.

UPDATE 22:43  Sandu Lungu şi Raluca au făcut senzaţie în ringul de dans. Blonda a fost uşor pusă în încurcătură de rochia scurtă şi sexi, care i-a jucat feste şi, la un moment dat, i s-a ridicat şi i-a lăsat la vedere posteriorul în toată splendoarea.


Sandu Lungu şi Raluca
Sandu Lungu şi Raluca

UPDATE 22:28 Anca Serea a suferit o accidentare extrem de gravă la piciorul stâng. Artista a spus că medicul a avertizat-o că-şi poate distruge complet meniscul.

”A spus că poate fi ciupitură de menisc sau ruptură de menisc. A spus că e periculos pentru că oricând se poate duce de tot”, a spus Anca Serea.

Anca Serea s-a accidentat grav
Anca Serea s-a accidentat grav

Anca Serea a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre suferinţa prin care trece: ”M-a durut încă de marţi, dar am zis că nu e nimic foarte serios şi am tot dus-o aşa. Nu vreau să mă gândesc la asta, vreau să cred că o să pot. Ideea e că nu aş vrea să se gândească nimeni niciodată să se gândească că nu e aşa”.

Anca Serea a izbucnit în lacrimi
Anca Serea a izbucnit în lacrimi


Mihaela Rădulescu a spus că medicul i-a interzis Ancăi Serea să mai danseze: ”Doctorul ne-a spus ca sub nicio formă să nu mai facă niciun pas. Mâine urmează nişte analize mai complexe. Regulamentul internaţional al acestui joc îi permite unui concurent accidentat să nu participe la o ediţie, însă mă îndoiesc fiind vorba despre o afecţiune a meniscului. Sper totuşi să fie bine şi să reuşiţi să rămâneţi în joc. Îţi doresc să ne dai numai veşti bune de la doctor”.

UPDATE 22:19 Rona Hartner a vorbit despre divorţ şi a mărturisit că-i este foarte greu să-şi crească fiica de una singură.

Rona Hartner
Rona Hartner

”Nu recomand nimănui să divorţeze. E foarte dur pentru copil. Mi-am zis în permanenţă că nu o s-o cresc numai după valorile mele, ci după cuvântul lui Dumnezeu. Pentru mine ea e cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l facă Dumnezeu. Mi-e greu că nu o am lângă mine, dar înainte de fiecare dans mă gândesc la ea. Cel mai greu e că nu ştiu să-i spun când o să mă întorc acasă, alături de ea”, a declarat Rona Hartner.

UPDATE 22:12 Mihaela Rădulescu a fost cucerită de fizicul lui Alex Velea. Numărul lui şi al frumoasei Ecaterina a cucerit-o pe deplin.

”Stai puţin să mă uit mai de aproape că nu am ocazia să văd prea des una ca asta. Am şi eu acasă, dar e bine şi aşa. Na, de dor! Mie mi-a tăiat respiraţia acest dans. Sunt foarte multe texte, scrise în multe limbi şi vreau să văd ce scrie”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihai Petre a fost până şi el cucerit de dansul celor doi: ”Cineva ar trebui să vă spună că aţi fost cel mai bun număr din seara asta. Aţi dansat nişte ritmuri foarte rapide, foarte grele”.

Antonia a dezvăluit motivele care o fac să-l iubească atât de mult pe tatăl băieţilor ei: ”Alex ca tată este minunat. El chiar mă ajută foarte mult cu cei mici, mă face să nu mă simt singură”.

 

UPDATE 22:01  Marius Manole şi Olesea au intrat în ringul de dans unde au pus în scenă un moment inspirat din Rusia. Cei doi artişti au dat tot ce au avut mai bun, cucerindu-i pe juraţi.

Marius Manole şi partenera sa, Olesea
Marius Manole şi partenera sa, Olesea


Momentul jurizării a creat un nou schimb de replici dure aruncate de Mihaela Rădulescu rivalei sale, Andreea Marin: ”Am o emisiune de prezentat, care trebuie făcută cu profesionalism. Poţi să taci tu că vorbea Mihai!”

Cabral s-a declarat uimit de puterea cu care a reuşit să-şi ascundă durerea şi să îşi ducă la bun sfârşit numărul artistic: ”Pentru mine e o minune să văd că ai reuşit să faci acest dans, după ce mai devreme la repetiţii te-am văzut cu o armată de medici pe tine şi mergând în patru labe. Eşti tu un actor bun, dar ochii roşii de plâns te dau de gol. Câtă putere să treacă peste durere, câtă putere să treacă peste acest dans!”

UPDATE 21:42 Antonia şi partenerul ei i-au cucerit pe juraţii ”Uite cine dansează”, dar şi pe Iulia Vântur care le-a urmărit prestaţia chiar din India.

Antonia şi partenerul ei i-au vrăjit pe juraţii ”Uite cine dansează”
Antonia şi partenerul ei i-au vrăjit pe juraţii ”Uite cine dansează”


Mihai Petre şi-a început comentariul cu observaţia că în platou există un elefant, iar Antonia i-a dat imediat replică.

”Cine? M-am îngrăşat aşa de rău?!”, i-a spus Antonia.

”Nu, pe bune, mă aşteptam să iasă un elefant la un moment dat. Ce aţi reuşit voi a fost să mă duceţi puţin în India. În timpul dansului vostru, am primit un mesaj de la Iulia Vântur care mi-a spus că e foarte bun dansul vostru”, le-a spus Mihai Petre Antoniei şi coechipierului ei.

UPDATE 21:36  Alex Velea este copleşit de emoţii când o vede în ringul de dans pe Antonia. Artistul a mărturisit că-i urmăreşte fiecare prestaţie cu sufletul la gură.

”Când o văd pe scenă mi se taie inima, mi se strânge stomacul. Mă rog să se termine totul cu bine”, a mărturisit Alex Velea.

 

UPDATE 21:31 Joseph Hadad şi Georgiana au intrat în ring şi au dansat un dans tradiţional israelian, însă dansul ca dansul, dar machiajul i-a dat pe spate pe toţi. Georgiana a fost transformată în bărbat şi a fost de nerecunoscut, trecând uşor un bărbat.

 

Joseph Hadad şi partenera lui, Georgiana
Joseph Hadad şi partenera lui, Georgiana

UPDATE 21:03 Lili Sandu a făcut un apel la toţi bărbaţii pentru a reuşi să rămână în fruntea clasamentului: ”Bărbaţi din toată lumea asta şi din Chişinău, uniţi-vă şi votaţi Lili Sandu”.

 

Lili Sandu cere ajutorul bărbaţilor pentru a rămâne în fruntea clasamentului
Lili Sandu cere ajutorul bărbaţilor pentru a rămâne în fruntea clasamentului

”Foarte bună mişcarea ta, Lili. A fost frumos începutul, până au intrat în ring băieţii. Apoi totul s-a transformat într-o zbatere. La început eram în vacanţă, eram în vacanţă şi Lili dansa, dar apoi au intrat băieţii şi au stricat totul. El arăta pe alocuri ca un ritual de împerechere la prepeliţe”, a spus Mihai Petre.

Florin Călinescu s-a declarat şi el cucerit de prestaţia lui Lili Sandu: ”Ai dezlănţuit canibalul din mine, apoi au intrat băieţii şi...”

UPDATE 20:55 ”Asta e dansul pe care l-aş dansa cu Andreea ca să ne batem aşa pe palme!”, a plusat Mihaela Rădulescu, aruncând o nouă săgeată către ”Zână”.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

UPDATE 20:46 Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au avut un nou schimb de replici acide! Divele şi-au început seara de luni cu un schimb de ”săgeţi”.

Andreea Marin
Andreea Marin


Andreea Marin: Cabral nu a ales un costum strălucitor, dar a are un umor care-mi place. Îl iubesc pe Cabral pentru asta. Sunt fericită, Mihaela, şi nimic nu mă va reduce la tăcere!

Mihaela Rădulescu: A încercat cineva?

Andreea Marin: Ea e şefa!

Mihaela Rădulescu: Andreea, să revenim la dansul acesta!
 

UPDATE 20:41 Liviu Teodorescu şi Marica Derdene au intrat în scenă unde au prestat un dans tradiţional arăbesc.

Liviu Teodorescu şi partenera lui au pus in scenă un dans arăbesc
Liviu Teodorescu şi partenera lui au pus in scenă un dans arăbesc

Ediţia de luni, 20 martie, a emisiunii ”Uite cine dansează” urmează să aducă în ring concurenţii pentru a pune în scenă un dans tradiţional. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au întrecut în ţinute, fiind adevărate apariţii.

Andreea Marin, ţinută de senzaţie la ”Uite cine dansează”
Andreea Marin, ţinută de senzaţie la ”Uite cine dansează”

 

Citeste despre:andreea marin, mihaela radulescu, uite cine danseaza


Share On Facebook