Home » LIFE STYLE » Utile » Vezi aici regulamentul concursului „Cancan isi premiaza fanii”

Vezi aici regulamentul concursului „Cancan isi premiaza fanii”

De: Cancan 16/04/2011 | 00:00
Vezi aici regulamentul concursului Cancan isi premiaza fanii

REGULAMENT DE PARTICIPARE

DESFASURAREA CONCURSULUI

Organizatorul Campaniei „CANCAN isi premiaza fanii” este S.C. CANCAN MEDIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Intrarea Urali, Nr 2, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/20631/2004, cod unic de inregistrare RO 17032996, reprezentata de Ionescu Daniela Gabriela, in calitate de administrator

Organizatorul este inregistrat la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu urmatoarele nr. de notificare: S.C CANCAN MEDIA SRL : 8307/ 2008;

DURATA CONCURSULUI

Concursul „CANCAN isi premiaza fanii” se desfasoara pe pagina de Facebook cancan.ro, in perioada 15 – 27 aprilie 2011.

PREMIILE CONCURSULUI

– un televizor LCD LED 2202 NEO- o camera foto Panasonic Lumix FS33- o camera foto Panasonic Lumix FS37

MECANISM CONCURS

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale si sa deveniti fan paginii de Facebook cancan.ro.

Castigatorii vor fi desemnati aleatoriu dintre toti fanii Cancan.

Publicarea castigatorilorExtragerea castigatorilor se va desfasura in data de 28 aprilie 2011 in fata unei comisii formate din reprezentanti ai SC Cancan Media SRL. Numele tuturor castigatorilor vor fi publicate in data de 28 martie 2011 pe pagina de Facebook cancan.ro intr-un topic.

Nu se admit contestatii la deciziile comisiei.

VALOAREA PREMIILOR

Valoarea totala a premiilor este de 1850 lei.

Valoarea premiilor este neta.Organizatorul concursului se obliga sa vireze impozitul pentru veniturile obtinute de catre castigatori in cadrul concursului, potrivit prevederilor Codului Fiscal al Romaniei. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Organizatorului.

ACORDAREA PREMIILOR

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa prezinte la sediul Organizatorului cartea de identitate valabila pentru intocmirea unui proces verbal de predare/primire al premiului. Datele din cartea de identitate trebuie sa corespunda cu cele cele completate de castigator in momentul inscrierii la concurs.

In cazul in care castigatorii nu pot veni la sediul Organizatorului, acestia sunt rugati sa trimita toate documentele necesare legalizate ( copie C.I, proces verbal semnat) la adresa: Bd. Lacul Tei, nr. 1 bis, etaj 3, 4 sector 2, Bucuresti sau pot trimite pe altcineva cu o imputernicire notariala, insotita de copie act identitate mandant si act identitate mandatar.

Validarea castigatorilor se va face in baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant in momentul efectuarii inscrierii in Concurs.

Intrarea in posesia tuturor premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament. Premiile vor fi livrate personal catre castigatori daca sunt din Bucuresti sau livrate prin curier daca sunt din provincie. Toate taxele de livrare vor fi acoperite de castigatori.

Nu exista o alta posibilitate de plata a premiilor decat cea prevazuta in prezentul regulament.

Dupa afisarea castigatorilor si anuntarea acestora prin e-mail sau telefonic, castigatorii au obligatia sa trimite documentele necesare revendicarii premiului in termen de maximum 5 zile de la desemnarea lor ca fiind castigatori. Premiile vor fi predate direct castigatorilor care se prezinta la punctul de lucru al Organizatorului sau in termen de maxim 15 zile castigatorilor care trimit documentele prin posta. Organizatorul nu raspunde pentru eventualele pierderi/deteriorari/intarzieri datorate transportatorului, Posta Romana.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru datele de contact scrise gresit, pierdute sau alterate din vina unor terte parti, sau contactarea noastra dupa termenul de 5 zile de la comunicarea castigatorilor de catre organizatorul concursului.

Un participant poate castiga un singur premiu la sfarsitul concursului.

DREPT DE PARTICIPARE La acest concurs pot participa numai persoane fizice, cu varsta de peste 18 ani, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa angajatii companiilor organizatoare, ai agentiilor colaboratoare, sot si sotie, precum si rudele de gradul I pana la gradul IV inclusiv, ale acestora.Orice incercare de fraudare a concursului de catre persoanele mai sus mentionate se va sanctiona cu anularea premiului de catre Organizator.In cazul in care exista castigatori persoane incapabile de drept, tutorele sau curatorul va ridica premiul.Tutorele/curatorul va semna o declaratie prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere ce decurge din acordarea premiului respectiv precum si de orice plata de daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv si de participarea incapabilului la prezenta campanie.

INCETAREA CONCURSULUI

Concursul „CANCAN isi premiaza fanii” se poate opri din desfasurare in situatia in care apar evenimente de forta majora (conform legislatiei), in situatia in care cadrul legislativ national se modifica, fiind astfel imposibila continuarea promotiei, sau in cazul in care, din motive obiective, Organizatorul decide astfel, nu inainte insa de a anunta acest lucru prin mijloacele de comunicare pe care le detine.

PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare (nume, prenume, localitate, numar telefon, adresa de e-mail) precum si raspunsurile date sa intre in baza de date a Organizatorului , S.C CANCAN MEDIA SRL acestea putand fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia si ale partenerilor sai.

La cererea participantilor adresata la telefonul de concurs, operatorul se obliga sa actualizeze/stearga etc., datele personale ale participantilor.

Orice persoana are dreptul de a obtine de la Operator la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate.

Operatorul este obligat, in cazul in care prelucreaza datele cu caracter personal care privesc solicitantul sa comunice acestuia, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

* informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele * comunicarea, intr-o forma inteligibila, a datelor care fac obiectul prelucrarii precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor * informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva * informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie precum si conditiile in care pot fi exercitate

Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus printr-o cerere intocmita in forma scris, datata si semnata.

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimata potrivit celor de mai sus.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul de rapiță
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea...
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să știe
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să...
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va ucide”
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va...
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică...
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm duşurile şi sălile de baie
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de...
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar regia nu a mai avut ce face
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție incendiară Puterea Dragostei MARȚI, 22 iunie, de la 11:00 și de la 17:00 pe Kanal D
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț:
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț: "Nu-mi pot lua ochii de la tine, nu...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te simți deloc obosit când ajungi acolo
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te...