victoras micula elena constantin

Printisorul sucurilor, Victoras Micula, are o reteta proprie cu care impresioneaza fetele. Asa dupa cum se poate vedea, nimeni nu mai are resursele necesare pentru a-si valorifica in asa fel “potentialul” de cuceritor.

 

Mostenitor al unui imperiu industrial remarcabil, la pachet cu o avere fabuloasa, Victoras Micula profita din plin de placerile vietii. Se iubeste numai cu femei frumoase, de preferinta blonde, din lumea buna. Reteta de seductie este insa un pic diferita fata de restul baietilor de oras, pentru ca Victoras nu apeleaza la masini scumpe cu multi cai putere, sejururi de lux sau nopti de distractie in cluburile de fite ci duce “operatiunile” la un alt nivel.CANCAN.ro, site-ul numarul unu din Romania, a scris despre legatura dintre Victoras Micula si Alexandra Ghete, sora Gildei, casatorita de cinci ani cu milionarul Paul Tatu. Ei bine, Victoras Micula sustine ca, desi prefera blondele, in general, nu a facut o pasiune atat de mare pentru Alexandra!

Micula a iesit cu Alexandra, cumnata milionarului Paul Tatu
Micula a iesit cu Alexandra, cumnata milionarului Paul Tatu

 

Victoras, blonda si elicopterul

Asadar, Victoras Micula manifesta o pasiune pentru blonde, cel putin de ceva timp incoace. Prin 2015, cand implinise 19 ani, lui Victoras I-a cazut cu tronc Elena Constantin. Nu a fost nici o problema ca femeia avea cu 14 ani mai mult ani decat el, nici ca era o persoana cunoscuta din showbiz. Patroana a unui salon de infrumusetare din Brasov, Elena Constantin a devenit cunoscuta dupa ce s-a cuplat cu afaceristul Irinel Columbeanu, devenind de atunci “blonda lui Iri”. Din acel stadiu a preluat-o Victoras Micula, dar relatia nu a rezistat mai mult de...o vara. De altfel, asa au aparut si primele imagini cu cei doi, cand Victoras a luat elicopterul, a fugit de la Oradea la Brasov, a luat-o pe Elena, iar de acolo au aterizat la mare, pentru clubbing.

MIcula jr a dezvoltat o pasiune pentru blonde, printre acestea aflandu-se si Andreea Mirghis
MIcula jr a dezvoltat o pasiune pentru blonde, printre acestea aflandu-se si Andreea Mirghis

“Se arunca din elicopter ca sa se trezeasca”

Asa se face ca dupa “blonda lui Iri”, Victoras a marcat la o alta tanara, care se remarca prin aceeasi culoare a parului. Aceasta este “blonda de la facultatea de drept”, Andreea Mirghis, fata unui cunoscut om de afaceri oradean. Si pe aceasta a impresionat-o facandu-i cadou haine scumpe, sau plimband-o cu elicopterul.

Andreea este fiica unui afacerist din Oradea
Andreea este fiica unui afacerist din Oradea

Acesta este de fapt nivelul la care functioneaza Victoras, bineinteles, exploatand la maxim resursele familiei, pentru ca viata e frumoasa si merita traita la intensitate maxima. “Asa se cunoaste un smecher veritabil de unul prost. In primul rand nu isi posteaza poze din cluburi cu frapiere. Chiar daca nu merge cu elicopterul nu posteaza.  E normal sa duca o viata de vis la cate ii ofera aceasta viata, bineinteles pe banii lui taticu. Eu nu prea fac poze la frapiere sau prostii de-astea" a declarat Victoras pentru CANCAN.ro. Mostenitorul European Drinks a mai precizat ca atunci cand viseaza "prea adanc", "se arunca din elicopter sa se trezeasca".

(Gabriel Niculescu)

 

Citeste despre:victoras micula blondelel lui micula, victoras micula elicopter, blondele lui micula


Share On Facebook