VIDEO / Antonia, piesă nouă cu texte pe care le spun bărbaţii ce „nu joacă” cinstit în relaţii! Ai ascultat versurile melodiei „Amya”?

Publicat: 23/10/2017 | 14:07

Antonia şi-a lansat un nou single: “Amya”, care are un videoclip senzaţional. “Amya” a fost compusă de Alex Velea, Cristian Valentin Udrea (Rashid), produsă de Răzvan Matache şi Florin Buzea, mix şi master Sergiu Musteaţă.

Videoclipul piesei a fost filmat şi regizat de Khaled Mokhtar, cu care ANTONIA a mai lucrat şi pentru “Marabou”, “Greşesc”, dar şi pentru single-ul anterior “Iubirea mea”. De imaginea ANTONIEI s-a ocupat Ema Uţă (make-up), Sorin Stratulat (hair styling), Cristina Crăciun (ţinute).

Single-ul „Iubirea mea” lansat în vara acestui an a cucerit radiourile şi televiziunile muzicale, iar pe YouTube are peste 23 de milioane de vizualizări.

La începutul acestui an, Antonia  a lansat şi „Dor de tine” cu peste 8 milioane de vizualizări.

De asemenea, ANTONIA a fost implicată şi in show-ul de televiziune „Uite cine dansează”, prima experienţă într-o emisiune de dans a acesteia. 

De curând, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri şi bluze cu pozele ANTONIEI sau logo-ul de artist. Produsele sunt disponibile pe http://www.thisisantonia.com.

În perioada următoare, ANTONIA urmează să lanseze alte piese în limba română, dar şi în engleză.

Global EntertainmentGlobal Records, casa de discuri, Global Booking, agenţie de impresariat şi Global Influencers, agenţie de influencers marketing, reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek şi influenceri de referinţă precum Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly şi mulţi alţii.